Forum avocaţi > Litigii

Primaria nu mi-a construit podet tubular in fata casei

26-10-2017
Vizitator
Firma cu care Primaria comunei a incheiat contract pentru constructia de podete nu mi-a construit in fata portii podetul tubular placat cu beton in suprafata de 4m x 2,5 m asa cum a construit celorlalti proprietari de locuinte de pe strada in care locuiesc. In acest sens am facut 2 cereri la primarie si nu mi s-a raspuns. Dupa ce a fost asfaltata strada au fost contruite podete mai putin in fata portii mele. Am solicitat si verbal sa mi se spuna motivul pentru care in fata portii mele nu s-a construit podet iar primarul si viceprimarul m-au mintit de 2 luni motivand ca s-a terminat cimentul, ca saptamana viitoare se rezolva, ca pana la 31.12 se rezolva, ca o sa se ajunga in instanta, de fiecare data au invocat alt motiv iar acum mi-au spus ca utilajele sunt plecate in alt judet, nu se mai afla in comuna si ca lucrarile pe strazile unde nu s-au construit deloc au ca termen de executie 2019, fara sa-mi spuna daca o sa mai fie construit acel podet singurul ramas nefacut pe strada mea. In comuna au mai ramas doar 2 strazi neasfaltate. Sigur utilajele nu se mai intorc pe strada pentru un singur podet. Pe strada unde locuiesc eu sunt singura casa care nu a beneficiat de podet. Am platit taxele si impozitele locale. Nu cunosc motivele pentru care nu am beneficiat de podet. Neavand acel podet apele pluviale de pe strada asfaltata curg in curtea mea si se face balta de apa. Podetul asigura accesul in si din curte (strada fiind mai inalta decat terenul din fata portii), asigura colectarea apelor pluviale Ce pot face in acest sens? Primaria nu mi-a raspuns in scris.Unde sa ma adresez pentru a se construi podet? Multumesc.
Răspunde
 31-10-2017

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Buna ziua,
Faceti mai intai o notificare scrisa in acest sens atat primariei cat si firmei respective. In functie de raspuns - sau daca nu va raspund - puteti sa va adresati instantei de judecata cu actiune avand ca obiect obligatia de a face si puteti sa solicitati, eventual, si despagubiri.

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.