Forum avocaţi > Litigii

Executare silita pt overdraft din 2007

23-11-2017
Vizitator
Buna seara,
In decembrie 2007 am facut un overdraft in valoare de 6400 lei la BCR.Am platit cateva luni suma minima care era necesara pt a acoperi dobanda aferenta.Apoi, cum am ramas fara serviciu, am incetat sa mai platesc.Cativa ani mai tarziu, situatia mea financiara fiind mai buna ,am trecut pe la banca sa achit tot.Operatoarea nu mi-a gasit numele printre datornici ! In tot acest timp ,deci din 2008 pana acum nu am primit nimic de la banca.Astazi,23.11. 2017 ,primesc somatie de la un executor judecatoresc ca in termen de 1 zi sa platesc suma de 12572 lei,altfel ei ma excuta silit.Totodata m-au instiintat, ca mi-au pus poprire pe conturi. Fiti va rog amabili ,si spuenti-mi daca in cazul meu se aplica prescrierea,si care sunt pasii urmatori.Va multumesc anticipat!
Răspunde
 24-11-2017

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
mergeti repede la un avocat ca sa va faca contestatie la executare fiindca datoria este prescrisa daca au trecut mai mult de 3 ani de la ultima plata...deci din 2008 pana azi...

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-11-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Puteți să faceți contestație la executare. Taxa de timbru este în valoare de 1000 lei. Instanța va dispune atașarea la dosar a întregului dosar de executare și atunci veți avea mai multe informații. Invocati faptul că datoria s-a prescris. Dacă doriți, puteți să mergeți la executor ptr a studia dosarul de executare deoarece este dreptul dvs.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.