Forum avocaţi > Litigii

Refuz predare acte

30-11-2017

Fostul proprietar al imobilului refuza sa-mi dea proiectul tehnic al instalatiei de gaze.
Cum il pot obliga ? Au trecut 2 saptamani de la vanzare.
Răspunde
 02-12-2017

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Poate nici nu il are. Daca el exista, era bine ca si acea predare sa fi fost inscrisa ca obligatie in contractul de vanzare-cumparare.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-12-2017

Din pacate , acum stiu ce ar fi fost bine sa fac,sa nu-i dau banii pana nu am toate actele. Eu nu stiam ca atunci cand locuinta are centrala trebuie sa-mi dea acest proiect ( de ce nu se cere proiectul si la lumina de ex. ?)
Eu nu aveam de unde sa stiu , dar notarul nu trebuia sa stie ? De ce il mai platim ?
Sunt asa de suparata pentru ca am aflat ca trebuie sa refac proiectul de la capat si costa cam 1000 lei. Daca nu il voi avea la revizia instalatiei de gaze , gazele se opresc ( asta mi s-a spus la compania de gaze)
Intrebarea mea e, ce pot sa fac acum ?
Răspunde
 03-12-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Faceți o cerere la furnizorul de gaze și solicitați o copie a proiectului tehnic al instalației de gaze deoarece proiectul ar trebui să se afle la dosarul lor. Odată cu cererea depuneți și o copie de pe dosarul de vânzare-cumpărare pentru a vă dovedi interesul, fiind noul proprietar.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-12-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Asa cum a mentionat si colegul un exemplar al proiectului exista la distribuitorul de gaze care a autorizat funcționarea ( daca este autorizata).Făcând dovada calitatii de nou proprietar ar tb sa vi se comunice, probabil tot contra cost.

Între timp adresați o notificare scrisă si fostului proprietar aducându i la cunostinta ca va suporta orice costuri suplimentare.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-12-2017

Multumesc !
Am depus cerere pentru copie proiect la compania de gaze..
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.