Forum avocaţi > Litigii

Nu se admit probe

02-12-2017
Vizitator
Buna ziua, am o actiune in pretentii impotriva statului, am achitat taxa, am solicitat la probe conexarea a trei dosare, instanta precizeaza altceva, ca am solicitat in probatiune inscrisurile din dosar, si inchide dosarul la primul termen. Am 30 de zile pentru apel, dar,..... Ma gandesc sa atac doar liipsa de admisibilitate a probelor in dosar. Practic a judecat numai in baza actiunii.
Răspunde
 02-12-2017

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Fara amanunte in acest caz, nu ne putem pronunta. Hotararea sigur mai contine si altceva, care pe noi ne-ar lamuri. Pe de alta parte, constatarea instantei este justa, iar probele se solicita prin actiune, sau, in anumite conditii, putin mai tarziu. Daca instanta este lamurita asupra situatiei de fapt si de drept, avand la indemana actele din dosar/dosare, ea se poate pronunta usor. Nu exista judecare doar in baza actiunii. Mai bine va concentrati asupra altor motive de apel.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-12-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Asteptati motivarea instanței si apoi decideți ce anume atacați.

Nu puteti ataca lipsa probelor nu si solutia pe fond.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-12-2017
Vizitator
Exista motivarea instantei.... reclamantul a solicitat in probatiune inscrisurile depuse la dosarul cauzei...
N-am depus nici un inscris, am solicitat prin actiune ... inscrisuri : dosarul..., dosarul.... si dosarul.
Motivarea instantei continua... nefiind alte cereri de formulat.... sau probe de administrat....
Pentru conformitate pot depune actiune, solutia dispusa.
O zi buna, nbranza
Răspunde
 08-12-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dacă instanța nu a luat în considerare cererea dvs este obligată să motiveze decizia sa. Faceți apel și invocați faptul că instanța nu s-a pronunțat asupra probelor solicitate de dvs. Depuneți în apel înscrisurile din dosarele pe care le-ați invocat, care bănuiesc că erau soluționate la data cererii dvs.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-12-2017
Vizitator
Multumesc, nbranza
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.