|
11-12-2017 |
| Nr. unic (nr. format vechi) : xxxx/338/2017 Data inregistrarii 05.12.2017 Data ultimei modificari: 05.12.2017 Sectie: Judecatoria xxxxxxxx Materie: Civil Obiect: încuviinţare executare silită CONTRACT DE CREDIT NR. xxxxxx/xx.xx.2014 Stadiu procesual: Fond Şedinţe Nu există informaţii. Buna ziua, Ce inseamna faptul ca la sectiunea Sedinte "nu exista informatii" : ca nu s-a stabilit inca o sedinta pentru incunviintarea executarii? Din putinele mele cunostiinte legale, Executarea trebuie intai ADMISA sau RESPINSA in baza unei incheieri . Ce ma sfatuiti sa fac? Sa contactez Executorul? Sau sa astept sa vad daca se stabileste o sedinta in vederea admiterii sau respingerii? Va multumesc frumos! Sarbatori fericite! | |
|
|
|
11-12-2017 |
| Incuviintarea de executare silita se judeca in camera de consiliu fara citarea partilor. Judecatorul va pronunta o incheiere prin care admite sau respinge cererea de incuviintare de executare solicitata de executorul judecatoresc. La acest moment nu aveti ce sa faceti. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
11-12-2017 |
| Buna ziua! Stiu ca nu am ce face, voi putea actiona abia dupa ce cererea va fi admisa sau respinsa, dar totusi o data ce nu apare nimic la sectiune Sedinte inseamna ca inca nu a avut loc aceasta sedinta a camerei de consiliu si pana atunci nici incuviintarea executarii nu a fost admisa sau respinsa. Este corect? Multumesc frumos! | |
|
|
|
11-12-2017 |
| Este corect. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
11-12-2017 |
|
|
11-12-2017 |
| Așa este, nu a avut loc ședința instanței în care să se poată lua în discuție cererea de încuviințare a executării silite. Nu veți fi citat deoarece instanța judecă în camera de consiliu. Dacă se încuviințează executarea, executorul va emite o somație care vă va fi comunicată, iar în 15 zile de la comunicare dvs aveți posibilitatea să faceți contestație la executare. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
12-12-2017 |
| Buna ziua! Multumesc pentru raspuns! Avand in vedere ca sedinta de consiliu a avut loc ieri (am verificat din nou portal.just) , imi puteti spune va rog in cat timp emite executorul somatia si in cate zile ajunge la domiciliu? Intentionez sa platesc integral suma pentru a nu mi se pune poprire. Ce ma sfatuiti sa fac? Sa contactez executorul ? Multumesc! O zi buna! | |
|
|
|
12-12-2017 |
| Dacă s-a admis executarea silită puteți să vă prezentați la executor și să plătiți de bunăvoie. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
12-12-2017 |
|
|
12-12-2017 |
| Buna ziua! Scuze ca va mai deranjez cu inca o intrebare : doar Vineri , 15 decembrie saptamana aceasta voi avea posibilitatea sa platesc suma . Credeti ca este tarziu? O sa ma duc maine dimineata la biroul executorului sa-i comunic ca pot plati vineri si ca nu am posibiliatea sa platesc pe loc. Se va elibera somatia pana atunci? Multumesc! | |
|
|
|
12-12-2017 |
| Mergeți la executor și comunicați că plătiți. Sigur va înțelege situația. Sfatul meu este să-i cereți să vă spună care sunt costurile totale de executare și solicitați să le stabilească în funcție de lucrările de executare. Având în vedere că plătiți de bunăvoie, cheltuielile trebuie să fie corespunzătoare acestei situații. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
19-12-2017 |
 | Cioc george marcel Vizitator |
| Bună ziua .An anul 2014 am fost executat silit și mi sa făcut poprire pe salariu 18 luni a câte 210 Ron pe luna suma totala fiind de 38 milioane .Acum la 1 an ai jumătate primesc anștiințare cu ca trebuie sa plătesc suma de 272,22 Ron an contul eexecutorului. Este normal așa ceva? VA MULȚUMESC! !! | |
|
|
|
19-12-2017 |
| Cioc George Marcel a scris pe 19-12-2017: Bună ziua .An anul 2014 am fost executat silit și mi sa făcut poprire pe salariu 18 luni a câte 210 Ron pe luna suma totala fiind de 38 milioane .Acum la 1 an ai jumătate primesc anștiințare cu ca trebuie sa plătesc suma de 272,22 Ron an contul eexecutorului. Este normal așa ceva? VA MULȚUMESC! !! În ratele pe care ați convenit să le plătiți era inclus onorariul executorului? Banii pe care executorul vă solicită să-i plătiți reprezintă onorariul executorului. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
21-12-2017 |
 | Cioc george marcel Vizitator |
| Da ierau incluși și bani executorului 26 mil la banca și 12 mil onorariul total 38 mil an 18 rate a câte 210 lei pe luna | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |