Forum avocaţi > Litigii

Pot locui in casa parinteasca inainte de succesiune?

16-01-2014

Buna ziua. Va rog respectuos sa mi raspundeti daca se poate la urmatoarea intrebare:

Suntem trei frati, eu am locuit cu parintii. In urma decesului lor nu am facut succesiunea. In aceasta situatie, pot locui in casa in continuare si in ce conditii.

Multumesc anticipat.
Răspunde
 12-02-2014
Bucuresti

da, chiar este recomandat. nu aveti nevoie de nici o conditie. sunteti prezumat proprietar in indiviziune

Răspunde
 09-03-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Puteti continua sa locuiti in imobil, sa il ingrijiti (sa pastrati chitante pt imbunatatiri), sa platiti impozite si alte cheltuieli, aceste fapte juridice echivaland cu o acceptare tacita a succesiunii.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-06-2014
Vizitator
buna ziua problema mea este foarte incurcata asa ca va rog sa cititi cu atentie .tatal meu amai fost casatorit in urma casatoriei cu prima sotie(sotia inca traieste)au rezultat trei copii.mama mea a fost casatorita si ea si are 2 copii.tatal meu si cu mama mea s-au casatorit si au construit impreuna o casa si ei au decedat si au ramas 2 copii minori(la moartea lor ambii copii erau minori si au fost crescuti de o verisoara din partea tatalui
intrebarea este daca tata era trecut doar el pe actul de proprietate la succesiune se vor prezenta toti cei 7 copii ce parte le revine tuturor copiilor?casa cu etaj demisol anexe si 378m patrati va rog sa-mi dati un raspuns
Răspunde
 12-06-2014
Vizitator
nu conteaza cine era trecut pe act, daca imobilul a fost dobandit in timpul casatoriei, este bun comun al ambilor soti (fiecare in cota de cate 1/2). mergeti la un notar de la ultimul domiciliu al defunctilor sa dezbateti succesiunea
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.