Forum avocaţi > Litigii

Va rog ajutati-ma in legatura cu dezbaterea de mostenire

10-02-2018

Buna ziua,
Am si eu o intrebare,vrem sa facem dezbaterea de mostenire deoarece tatal meu a decedat de curand iar mama mea a decedat in 2003 dar inainte de a deceda cei doi au divortat si au facut si partajul.La succesiune suntem 4 fratii din care unul este decedat avand 2 copii care nu stim nimic de ei.Cum putem face succesiunea daca nu dam de ei?
Răspunde
 10-02-2018

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Doar prin instanta.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-02-2018

Multumesc,puteti sa imi spune-ti actele necesare pentru dezbaterea mostenirii in instanta???
Răspunde
 11-02-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Aveti nevoie de formularea actiunii, la care anexati: certificat deces, datele de identificare a celor 4 frati: nume, adresa, CNP; precizati situatia fratelui decedat si numele copiilor si dati o adresa la care pot fi citati copiii. Mai este nevoie de acte care sa ateste in ce consta mostenirea, acte de proprietate etc.Procesul se va judeca si in lipsa unuia sau mai multor mostenitori, care pot da procura cuiva sa ii reprezinte. Totul este ca citatia sa ajunga la ei, sa afle de existenta procesului. Nu in ultimul rand, va fi nevoie sa achitati taxa de timbru, care se calculeaza cu un anumit procent din valoarea mostenirii.Daca nu va descurcati, puteti angaja un avocat.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-02-2018
Vizitator
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si sa ma sfatuiti ce pot face in cazul in care tatal meu a inchiriat un apartament unei famili de romi fara a semna nici un fel de contract ,si care nu vor sa paraseasca domiciliul . ...Tatal meu spune ca a semnat ceva scris de mina de domnul chirias ,dar nu stie prea bine ce anume , raminind ca in zilele urmatoare sa mearga sa declare si la ANAF si sa faca un contract oficial..Acum dupa 2 saptamini chiriasul nu doreste sa mai faca contract si nici sa plece..Ce este de facut?
Răspunde
 12-02-2018

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Procedura de evacuare prin instanta.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-02-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Ar fi trebuit ca tatal dvs. sa fie foarte atent ce semneaza, deoarece acum i se poate arata orice...Acea chitanta de mana are valoarea unui inceput de dovada scrisa. Rezolvarea ramane tot cea care v-a fost aratata mai sus, actiune de evacuare in instanta.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-02-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Razvan Ionut a scris pe 11-02-2018:
Multumesc,puteti sa imi spune-ti actele necesare pentru dezbaterea mostenirii in instanta???

În afară de actele de stare civilă, de datele celorlalți succesibili și de bunurile ce compun masa succesorală, aveți nevoie de o încheiere privind verificarea evidențelor succesorale, pe care o puteți solicita oricărui birou notarial de pe raza ultimului domiciliu al defunctului. Acea încheiere este obligatoriu să o depuneți odată cu cererea de chemare în judecată.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-02-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Stroe Luminita a scris pe 12-02-2018:
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si sa ma sfatuiti ce pot face in cazul in care tatal meu a inchiriat un apartament unei famili de romi fara a semna nici un fel de contract ,si care nu vor sa paraseasca domiciliul . ...Tatal meu spune ca a semnat ceva scris de mina de domnul chirias ,dar nu stie prea bine ce anume , raminind ca in zilele urmatoare sa mearga sa declare si la ANAF si sa faca un contract oficial..Acum dupa 2 saptamini chiriasul nu doreste sa mai faca contract si nici sa plece..Ce este de facut?

Trebuie să formulați o acțiune de evacuare în instanță, deoarece persoanele nu posedă un titlu, fiind tolerate.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.