Forum avocaţi > Litigii

Executare silita debitor sau tert

19-02-2018
Vizitator
buna ziua,
Prin 2012 am avut o extindere de card si un card de cumpărături la banca transilvania.intre timp nu am mai luat salariul la ei si trebuia sa achit integral sumele restante.neavand posibilitatea nu am mai plătit.după ceva timp contractul a fost vândut către eos.acum un an am avut oprire pe salariu doar o luna, deoarece pe urma nu am mai luat banii pe card.acum mi-a ajuns acasă plic de la executor desemnat de eos ca ma executa silit ori pe mine ori terți. Va rg sa îmi spuneți daca pot depune contestație sau ce am de făcut? E posibil sa puna oprire familiei pe salarii?mulțumesc anticipat
Răspunde
 20-02-2018

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Aveti 15 zile de la primirea documentelor de la executor sa formulati contestatie la executare la judecatorie.
In ceea ce priveste executarea tertilor, nu cunoastem datele din contractul de credit cu banca pentru a va raspunde (daca a mai semnat cineva alaturi de dvs ca si debitor)
Probabil se refera la poprirea salariului primit de la angajator, care este un tert.
Bunurile comune ale familiei pot fi executate doar dupa solicitarea partajului.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-02-2018
Vizitator
Va mulțumesc mult pentru răspuns.exista vreo contestație tip pe care trebuie sa o depun sau o formulez eu? Ce motiv ar trebui sa invoc in aceasta contestație. Va mulțumesc anticipat si sper ca nu abuzez de bunătatea dvs.
Răspunde
 22-02-2018

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Din pacate, nu exista contestatie tip. Se formuleaza in functie de situatia specifica, iar motivele sunt multe si variate. Si - atentie - toate trebuie invocate in 15 zile.
Cu toata disponibilitatea mea, n-am cum sa va ajut aici. Cineva trebuie sa va vada actele ca sa va analizeze situatia si sa analizeze ce motive pot si invocate in cazul dvs.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-02-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Ce anume doriti sa contestati ? Suma solicitata, prescriptia ? Asa cum v a explicat si colega mea, motivele pot fi multe si variate, in functie de situatia concreta si de acte.

Orice ati decide insa trebuie actionat in cele 15 zile de la primirea somatiei prin executor. Mergeti si solicitati o copie a dosarului de la executor si apoi luati urgent legatura cu un avocat.

Va pot executa pe dvs si pe codebitori in egala masura, nu insa si membrii familiei daca nu au calitatea de garanti/codebitori.

Pot executa angajatorul care are calitatea de tert poprit, daca refuza sa instituie poprirea si sa vireze banii catre creditor.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.