|
22-02-2018 |
 | TABAN CRISTI Vizitator |
| Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns : in anul 2014 am facut un credit de nevoi personale in valoare de 44000 de lei,la Banca Transilvania, giranti fiind tata si mama, ambii fiind pensionari .La scurt timp a decedat mama si nu am mai putut achita ratele. Am cerut o reesalonare si nu mi s -a aceptat. Banca mi-a facut executare silita pe venituri,din septembrie 2016, vanzand ulterior creanta catre EOS KSI ROMANIA.Acestia mi-au facut zilele trecute o instiintare ca -mi vor executa silit bunurile cu toate ca primesc lunar din salariul meu suma de 550 lei. Eu nu am girat cu nimic decat cu veniturile din cont. Este legal sa procedeze la executare silita pe bunuri ? , mai ales eu nu am nimic pe numele meu, nici proprietati, nimic, totul este pe tata . Ce proceduri sa urmez ? Va multumesc anticipat . | |
|
|
|
23-02-2018 |
| Creditorul este indreptatit sa isi realizeze creanta prin oricare din modalitatile prevazute de lege. Prin urmare, el poate proceda la executarea silita a bunurilor caci nu poate fi obligat sa astepte stingerea creantei prin plati lunare mici. Daca insa nu aveti bunuri proprii nu au ce sa execute silit si vor ramane tot cu acei bani achitati lunar. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
23-02-2018 |
 | TABAN CRISTI Vizitator |
| Va multumesc, pentru raspuns, chiar daca tata e girant si are bunuri in proprietate ? | |
|
|
|
23-02-2018 |
| Girantii pot fi executati silit alaturi de debitoril principal. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
22-07-2018 |
 | Crăciun emizar Vizitator |
| Buna ziua...acu15ani in 2003 am făcut un abonament orange..am platit perioada contractuala de un an fără a lua vreun bun de la ei(telefon)apoi am anunțat sa închidă abonamentul ...însă ei nu au reziliat contractul,eu am mai mai folosit telefonul pina a fost oprit..o vreme nu am primit nimica și dupa3-4ani a început sa vina plicuri de la Orange și apoi iar nu am mai primit nici un plic și după 2ani am primit de la EOS KSI cu executare silita in caz de neplata...referitor la suma ffff mult mărită fata de atunci.nu am luat în seama nici un plic pina in prezent cînd s.a făcut de5000..nu am posibilitate de plată și plus că nu mi se pare corect sa achit prostia lor că nu au vrut să îmi rezilieze contractul.sfatuiti.ma va rog cum să îmi dovedesc că nu este vina mea | |
|
|
|
22-07-2018 |
| Crăciun Emizar a scris pe 22-07-2018: Buna ziua...acu15ani in 2003 am făcut un abonament orange..am platit perioada contractuala de un an fără a lua vreun bun de la ei(telefon)apoi am anunțat sa închidă abonamentul ...însă ei nu au reziliat contractul,eu am mai mai folosit telefonul pina a fost oprit..o vreme nu am primit nimica și dupa3-4ani a început sa vina plicuri de la Orange și apoi iar nu am mai primit nici un plic și după 2ani am primit de la EOS KSI cu executare silita in caz de neplata...referitor la suma ffff mult mărită fata de atunci.nu am luat în seama nici un plic pina in prezent cînd s.a făcut de5000..nu am posibilitate de plată și plus că nu mi se pare corect sa achit prostia lor că nu au vrut să îmi rezilieze contractul.sfatuiti.ma va rog cum să îmi dovedesc că nu este vina mea Buna ziua, Faceti contestatie la executare silita. Este un abuz din partea firmei de recuperare. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
22-07-2018 |
| Crăciun Emizar a scris pe 22-07-2018: Buna ziua...acu15ani in 2003 am făcut un abonament orange..am platit perioada contractuala de un an fără a lua vreun bun de la ei(telefon)apoi am anunțat sa închidă abonamentul ...însă ei nu au reziliat contractul,eu am mai mai folosit telefonul pina a fost oprit..o vreme nu am primit nimica și dupa3-4ani a început sa vina plicuri de la Orange și apoi iar nu am mai primit nici un plic și după 2ani am primit de la EOS KSI cu executare silita in caz de neplata...referitor la suma ffff mult mărită fata de atunci.nu am luat în seama nici un plic pina in prezent cînd s.a făcut de5000..nu am posibilitate de plată și plus că nu mi se pare corect sa achit prostia lor că nu au vrut să îmi rezilieze contractul.sfatuiti.ma va rog cum să îmi dovedesc că nu este vina mea Nu cred că este vorba despre o executare silită propriu-zisă ci cred că este vorba doar despre notificări de plată. Nu plătiți nici un ban. Transmite-ți că nu datorați nici un ban. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
27-01-2019 |
 | Anonim Vizitator |
| Bună ziua...în primul rand orice datorie trebuie achitată altfel am deveni o țară de infractori economici și de escroci și economia s-ar duce de râpă În al 2lea rand vorbiți cu EOS și solicitați plata datoriei inițiale având în vedere situația dvs financiară.. Mult succes! | |
|
|
|
19-02-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| |
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |