Forum avocaţi > Litigii

RDS

13-03-2018

Buna ziua
in data de 3 ianuarie 2017 am incheiat un contract internet cu rds.Inca din primele zile aveam probleme cu internetul.In data de 18 ian 2017am facut o cerere de reziliere a contractului.Neprimind nici un raspuns am mai facut una dupa o luna.Nu m a contactat nimeni atunci.Acum primesc scrisori cu o suma pe care trebuie sa o achit si amenintari cu judecata.Suma nu este mare dar nu este corecta.M au pus sa platesc internetul pe 2 luni desi eu nu am beneficiat de serviciile lor decat cateva zile.Ce ma sfatuiti sa fac?Sa ma las prostita si sa achit suma sau sa astept sa ma dea in judecata ?
Va multumesc
Răspunde
 13-03-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
daca sumele sunt reale si perfect justificate, eu zic sa le platiti.
Daca asteptati sa va dea in judecata, veti fi obligata si la plata cheltuielilor de judecata.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.