|
01-06-2022 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Da,se poate. Veti indica in actiune datele pe care le cunoasteti referitor la al doilea proprietar si veti solicita instantei sa verifice unde domiciliaza in prezent persoana respectiva. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
01-06-2022 |
| Se poate face acțiune în instanță. Dacă, după ce veți face verificări în sensul aflării adresei, dar cu toate acestea nu veți reuși să o aflați, instanța va dispune citarea acelei persoane prin mica publicitate, prin afișare la ușa instanței și i se va numi un curator special care să îi apere interesele. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
05-08-2022 |
 | Mariana Vizitator |
| Anul trecut în septembrie s-a finalizat divortu de comun acord prin notar ,în urma divorțului ramanad doi copii minori în grija mea și în casa ,bun dobândit în exclusivitate în timpul căsniciei de 16 ani cu tatăl copiilor . El a rămas sa plătească pensia alimentara suma fiind 1500 RON pe luna ,în schimb el nu vine sa ia copiii sa petreacă timpul cu ei ,în acele weekenduri în care este în tara ,el lucrând în Anglia ,zilele trecute a venit cu executorul judecătoresc spunandu-mi-se ca din septembrie se va deschide dosarul pentru partajul casei. Deci fostul soț a mers banuiesc la un avocat pentru a deschide partajul casei care este compusa din 3 camere ,o bucătărie și o baie care încă nu este gata . Întrebarile mele sunt ar trebui să-mi pun un avocat ? Iar în dosarul de partaj as putea pune si faptul ca el a rămas cu bani în cont + faptul ca el nu sta cu copiii decât 5 minute cand are chef ? Ce ar trebui sa fac și cum se vor împărți casa și bunurile dobândite în timpul căsniciei noastre? Va rog frumos am nevoie de ajutor ,am nevoie sa ma facă cineva sa înteleg ,mai ales ca situația financiara nu prea ma ajuta | |
|
|
|
06-08-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Asteptati sa vi se comunice cererea de chemare in judecata si formulati in termen legal intampinare si cerere reconventionala, in care expuneti solicitarile pe care le aveti cu privire la modalitatea de impartire a masei partajabile. Masa partajabila este compusa din totalitatea bunurilor dobandite de soti in timpul casatoriei, iar cotele acestora se prezuma a fi egale. Este indicat sa va asigurati o aparare de specialitate, iar faptul ca tatal nu viziteaza copiii nu are nicio relevanta in actiunea de partaj. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
01-02-2023 |
 | Ungureanu Simona Vizitator |
| Buna ziua,as vrea și eu un răspuns la întrebarea mea,am un apartament suntem trecuți amundoi pe contractul de vânzare cumpărare,și o casă dar nu avem actele pe numele nostru ,noi investind banii an casa ,cum pot face partajul mulțumesc frumos. | |
|
|
|
01-02-2023 |
| Partajul apartamentului se face fără probleme. Cât privește casa, dacă nu puteți să vă constituiți acte pe numele dvs, aveți un drept de creanță în ce privește banii investiți. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
11-01-2024 |
 | Andra Vizitator |
| Buna ziua, As dori sa intreb daca am Cutuma de divort incheiata intre mine si sotul meu +act de divort ambele incheiate in Israel,noi fiind stabiliti acolo cu multi ani in urma,Fiind traduse si apostilate ,sunt recunoscute in Romania? Multumesc anticipat | |
|
|
|
12-01-2024 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Din cate stiu eu, daca sunteti doar cetatean roman, nu si cetatean israelian in momentul divortului din Israel, divortul efectuat in Israel trebuie mai intai recunoscut in cadrul unui proces de exequatur - recunoastere a hotararii straine. "Divorţul intervenit în străinătate se va înscrie pe actul de căsătorie încheiat în România pe baza hotărării judecătorești străine, însoțită de traducere legalizată și apostilată, precum pe baza hotărârii pronunțată de instanța română, prin care s-au recunoscut, pe teritoriul României, efectele hotărârii străine, definitivă, în original, precum şi orice alte documente necesare inscrierii menţiunii." [mae] | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
25-01-2024 |
 | Ilie Elena Vizitator |
| Bună ziua! intenționez să fac partajul după 12 ani de la divorț! Soțul și acum locuiește în acel apartament! Întrebarea mea este;estimativ cât ar putea costa ținând cont că valoarea ar fi de50000 euro.Iar dacă niciunul nu avem banii de ai da celuilalt după partaj ,cum se procedează? Se va vinde? Mulțumesc! | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |