Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Litigii

Iesire din indivizune - Sora mea vrea s-o ajut eu sa obtina certificat de mostenitor

16-04-2018
Vizitator
Buna ziua,

Va rog mult sa ma ajutati.

Suntem 2 surori la parinti ( eu cea mare care inca locuiesc in casa parintilor ), m-am ocupat de acestia 25 de ani ( operatii, inmormantari, plati utilitati si banci, impozite casa, hrana si medicamente pentru acestia ).
Tata a decedat in 2016 ( cancer si alte operatii), mama ( ianuarie 2018 ), ( metastaza si alte operatii).

Sora cea mica casatorita, un copil, proprietara pe casa ei. Nu m-a ajutat cu bani in acesti ani, ne-a umilit public in mass media, si in cartier ( pe mine doar pentru a decadea din drepturi).

Am facut sesizari la politie, ultima (26.03.2018) pentru hartuire, si mesaje cu amenintari cu moartea in cutiile postale si cititte in direct la radio.
Am incercat sa ma impac cu sora mea, doar pentru a face succesiunea dupa ambii parinti.
Sora mea vrea sa o ajut (tot eu), sa obtina certificat de mostenitor, dupa care sa ceara impotriva mea Iesirea din indiviziune si decaderea din drepturi.

Intrebare: - SE POATE ASA CEVA, AVAND IN VEDERE, CA EU NU AM PREZENTAT NIMIC IN PUBLIC, M-AM OCUPAT PANA IN CLIPA DECESULUI DE AMBII PARINTII FARA AJUTORUL EI ?

Eu doream doar sa vindem apartamentul parintilor si sa ii dau partea ei, iar ea sa imi dea partea in care arata cheltuiala cu cele 2 inmormantari.

Multumesc.

Astept un raspuns.
Răspunde
 17-04-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Certificatul de mostenitor il puteti obtine si dvs. nu numai sora.
Este chiar indicat sa mergeti sa obtineti acest certificat de mostenitor pentru dvs.
Este evident ca urmatorul pas este iesirea din indiviziune. Legea spune ca nimeni nu poate fi obligat sa ramana in indiviziune.
Celelalte aspecte in legatura cu cumportamentul acesteia tin de aspecte ce tin de moralitate.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-04-2018
Vizitator
Scuzati-ma cred ca nu ati inteles bine. Eu doresc sa raman in indivizine, deaorece m-am ocupat de parinti , de casa, datorii si absolut tot. Sunt drepturile mele de a ma apara, si a arata pentru ce am cheltuit banii. Sora mea este cea care doreste ca eu sa nu am nimic.
Este proprietara pe casa ei, dar doreste ca eu sa nu am drepturi ci ea sa ia tot ( adica si casa parintilor).

Nu stiu ce legi aparati, dar conform Legii Codului Familei eu am toate deconturile pentru operatii, inmormantari si alte schimbari efectuate in casa doar pentru a imi salva parintii.
Incercati pe site, dvs, si colegii dvs din breasla sa nu mai invatati fratii sa isi lase frati de sange in strada si sa isi nenoroceasca familiile.

Sora mea vine sa ia drepturi dupa 25 de ani , timp in care NU s-a interesat de parinti de mine, a vorbit de mine si de parintii la radio si in mass media.

Opinia publica (tara intreaga a luat act de minciunile ei si a fost pusa sa inceteze). Si - a batut parintii ( am acte care dovedesc ce le-a facut si din ce cauza au fost in starea de spitalizare).

Aparati ADEVARUL nu falsurile din carti.

Samfira Doina
Răspunde
 19-04-2018
Vizitator
D.S., cred ca ai nevoie de un avocat, dar probabil ca nu vrei unul. Simultan, problema e cu atat mai complexa cu cat cu "atitudinea ta" (sic!) nu stiu ce avocat te-ar accepta. Ce sa-i faci, cerc vicios:/ In indiviziune nu poti sa ramai doar ca asa vrei tu, indiferent cate impozite ai platit. Si vezi ca legea pe care o cauti e codul civil, nu codul familiei.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.