Forum avocaţi > Litigii

Executare silita la un credit fara garantie imobiliara

31-01-2014

Am o mare rugaminte daca ma puteti sprijini cu un sfat.
Am un credit la o banca la care casa este ipotecata. Am platite ratele la zi.
Am alt credit la alta banca de nevoi personale fara garantie titulari fiind eu si sotia coplatitor. Nu am mai putut plati si banca ne-a dat la executare, iar acum instanta a hotarat ca putem fi executati respectiv Judec. Sector 3. Inca nu a inceput sa ne opresca din salarii ca nu a fost redactata sentinta.
Acum executorul a facut un nou dosar de executare la Jud. Sector 4, in raza caruia locuiesc pentru a ma executa si cu casa.
INTREBARE Ma poate executa daca eu am credit cu ipoteca la alta banca la care eu platesc la zi si sa ma execute pentru alt imprumut care nu are garantie? Daca sunt executat pe casa primeste banii banca la care am ipoteca poate chiar as mai ramane cu ceva si acolo? Banca care a cerut executarea nu se alege cu nimic si nu stiu de ce cere executare pe ceva daca nu obtine Nimic.
MA POATE EXECUTA LA ACEST CREDIT DACA NU AM GARANTIE LA ACEST CREDIT DE NEVOI PERSONALE

MULTUMESC
Răspunde
 12-02-2014
Bucuresti

da, sunt dosare de executare diferite

Răspunde
 09-03-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Va pot executa chiar daca nu aveti garantie imobilul. Insa creditorul ipotecar va avea intaietate (intai isi va recupera acestia banii) si apoi creditorul chirografar (cel care nu are garantat creditul). Faceti cumva si platiti acel credit pt care s-a inceput executarea silita, altfel sunteti in pericol sa pierdeti casa.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-12-2019
Vizitator
Vreau credit
Răspunde
 02-02-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Cozma Mirela a scris pe 06-12-2019:
Vreau credit
Mergeti la o institutie bancara si solicitati acordarea unui credit.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.