Am incheiat un contract de furnizare servicii cu compania Romtelecom in data de 24.02.2012 pe o durata de 24 de luni cu o viteza de internet de 11 Mbps, dar din cauza faptului ca cei de la Romtelecom nu au infrastructura necesara in zona pentru o astfel de viteza si serviciul nu functiona am facut sesizari si au venit si au "remediat" problema reducand din viteza, acest lucru nu a fost la cerere! O data cu reducerea vitezei au redus si costurile facturii, dar m-am trezit acum cand vreau sa reziliez contractul ca odata cu reducerea costului facturii mi-au prelungit abonamentul cu inca 6 luni, fara sa ma intrebe, fara nici un fel de semnatura, convorbire inregistrat sau hartie. Am citit in contract urmatorul lucru: " Daca Clientul doreste diminuarea numarului de Servicii din Pachetul Servicii sau modificarea Pachetului Servicii cu un Serviciu/unele Servicii inferioare Serviciului/Serviciilor achizitionate sau modifica un Serviciu din Pachetele Servicii (ex. inlocuieste Serviciul de Acces la Internet cu Serviciul TV Dolce) si se afla in cadrul Perioadei minime, avand mai mult de 6 luni pana la expirarea acesteia, Clientul va fi obligat la plata despagubirilorpentru incetarea prematura in conformitate cu prevederile art. 2.2. Eu personal NU am solicitat taierea vitezei de internet ci doar rezolvarea probelemei, si am fost de acord cu solutionarea ei prin reducere si chiar am intrebat daca odata cu reducerea vitezei mi se va reduce si plata facturii nespecificandu-se nimic despre prelungirea cu 6 luni a serviciului! Vreau sa ii las sa ma dea in judecata, crede-ti ca am vreo sansa sa castig?! Imi puteti da o parere, va rog!!!!! |
|