Forum avocaţi > Litigii

Reziliere contract Romtelecom

07-02-2014

Am incheiat un contract de furnizare servicii cu compania Romtelecom in data de 24.02.2012 pe o durata de 24 de luni cu o viteza de internet de 11 Mbps, dar din cauza faptului ca cei de la Romtelecom nu au infrastructura necesara in zona pentru o astfel de viteza si serviciul nu functiona am facut sesizari si au venit si au "remediat" problema reducand din viteza, acest lucru nu a fost la cerere! O data cu reducerea vitezei au redus si costurile facturii, dar m-am trezit acum cand vreau sa reziliez contractul ca odata cu reducerea costului facturii mi-au prelungit abonamentul cu inca 6 luni, fara sa ma intrebe, fara nici un fel de semnatura, convorbire inregistrat sau hartie. Am citit in contract urmatorul lucru: " Daca Clientul doreste diminuarea numarului de Servicii din Pachetul Servicii sau modificarea Pachetului Servicii cu un Serviciu/unele Servicii inferioare Serviciului/Serviciilor achizitionate sau modifica un Serviciu din Pachetele Servicii (ex. inlocuieste Serviciul de Acces la Internet cu Serviciul TV Dolce) si se afla in cadrul Perioadei minime, avand mai mult de 6 luni pana la expirarea acesteia, Clientul va fi obligat la plata despagubirilorpentru incetarea prematura in conformitate cu prevederile art. 2.2.
Eu personal NU am solicitat taierea vitezei de internet ci doar rezolvarea probelemei, si am fost de acord cu solutionarea ei prin reducere si chiar am intrebat daca odata cu reducerea vitezei mi se va reduce si plata facturii nespecificandu-se nimic despre prelungirea cu 6 luni a serviciului!
Vreau sa ii las sa ma dea in judecata, crede-ti ca am vreo sansa sa castig?!
Imi puteti da o parere, va rog!!!!!
Răspunde
 12-02-2014
Bucuresti

da, solicitati reducerea taxei de abonament la nivelul serviciilor oferite

Răspunde
 17-05-2014
Vizitator
Din cauza vegetatiei excesive,decodorul nu mai poate receptiona semnale,in consecinta solicit rezilierea contractului
Răspunde
 25-05-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
depinde, problema vegetatiei nu tine de romtelecom si nu veti obtine rezilierea

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-10-2022
Vizitator
Buna ziua! Va rog, daca ma puteti lamuri cu o problema care necesita rezolvare imediata si nu stiu daca este legal ceea ce se intampla. In contractul de reziliere s-au gresit datele privind numarul de cont (in mod intentionat sau nu
) in care urmeaza sa fie depusa suma de bani ce trebuie restituita de firma respectiva, am sesizat aceasta problema, am mers si am dus numarul de cont corect si am solicitat modificarea certificatului de reziliere in care datele nu sunt corecte. Ei mi-au spus ca nu se poate modifica acel act si ca e suficient sa fac o cerere. Este legal acest lucru? Ca in acel act oficial sa ramana datele respective care nu sunt corecte? Va multumesc pentru un eventual raspuns!
Răspunde
 28-10-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
V-am raspuns deja in topicul anterior.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.