Forum avocaţi > CEDO

Nedreptate

21-02-2014
Vizitator
Acum 15 ani am plecat in Italia si intr-o saptamina mi-au dat carnetul Italian preschimbat din Romanesc (fiindca la acea data eram EXTRA-COMUNITARI ) Intors acasa intr-o tara EUROPEANA, pentru a ma angaja ca Sofer am avut nevoie de multe acte printre care si Cazier Rutier.In orice tara normal esti angajat in baza documentului de identitate si al actului ce dovedeste calificarea pentru postul pe care vei lucre, restul verificarilor e competenta si interesul angajatorului. La noi din lipsa de respect omul e lasat in voia sortii, doar banii ptr. servicii au fost dati. Au trecut patru- 4- luni de cind astept sa-mi vina noul carnet de sofer romanesc pentru care am platit o groaza de bani ( imprumutati) si din aceasta cauza am pierdut multe locuri de munca, Traiesc la limita subzistentei si se aduna taxe si dari catre stat si administratie si nu stiu ce sa ma mai fac. S.P.C.R.P.C.I.V.-Iasi, condus de Minea Tudor (cel care a fost gasit beat la volan ), adica serviciul circulatie-schimbare carnete...spune ca Ambasada Italiei e de vina iar ei spun ca ceilalti. Eu sunt la mijloc intr-un system nepasator, platit din banii mei si ai altora. Am pierdut 4 locuri de munca de cel putin 1500 euro lunar caci cu ADEVERINTA provizorie nu poti merge la extern si nici la intern.Nu pot ridica atestatele transport personae si Marfa ca nu am actul (seri si numarul) Am pierdut deja 4 luni din valabilitatea atestatelor cazierul juridic, fisa medicala, examenul psihologic..un dezastru.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.