Forum avocaţi > CEDO

Acordare Prima instalare

22-11-2012
Vizitator
Va rog sa ma lamuriti intr-o problema:
sunt somera in plata indemnizatiei somaj.
M-am angajat pe data de 15.11.2012 in Iasi. Pentru a beneficia de prima de instalare( de 7 ori indicatorul social) trebuie sa-mi fac domiciliu stabil in Iasi, sau pot sa-l fac si in alt oras al judetului Iasi ?
In legea 76/2002 spune ca somerul care se angajeaza in alta localitate si ca urmare isi schimba domiciliul.
A schimba domiciliul inseamna domiciliu stabil sau poate fi flotant ?

Astept cat mai repede un raspuns de la dumneavoastra .
Multumesc !
Răspunde
 27-01-2014
Bucuresti

domiciul inseamna domiciliu, adica sa va declarati o noua adrsa la politie, inlcusiv o noua CI

Răspunde
 05-02-2014
Vizitator
buna ziua ma numesc nicoleta .i .
va rog frumos daca puteti sa ma lămuriți si pe mine cu cateva întrebări??! .Sunt in italia de 2 ani jumatate muncesc cu contract de munca .Am un copil de 8 ani care a ramas in romani la socrii mei , acum doresc sa il aduc in italia dar dansii si cu fostul concubin nu vor sa mi-l dea ! in acest caz ce as putea face ?! eu nu pot veni in romani dar de 2 .. 3 ori pe an. Pot sa imi iau un avocat din oficiu sa faca dansul toate demersurile in lipsa mea ?!
va mulțumesc anticipat o zi bună.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.