Forum avocaţi > CEDO

Am posibilitatea sa verific daca a fost depusa plangerea la CEDO

07-10-2014
Vizitator
Buna ziua,

Am fost implicata intrun proces cu un fost angajator, proces pe care l-am castigat la Fond dar am pierdut la Apel. Pe scurt, dupa 11 luni m-am intors la munca din concediul de crestere copil iar dupa cinci luni am fost obligata sa semnez demisia cu acordul partilor, invocandu-mi-se o greseala de care nu am fost vinovata. As dori sa fac plangere la CEDO, dar fostul avocat, dupa apel, evita sa imi raspunda la telefon/mail cand incercam sa il contactez. La un moment dat mi-a spus ca ar fi trimis plangerea catre CEDO dar nu mi-a trimis nicio dovada in acest sens pana acum, iar in ultimul timp nu reusesc sa mai dau de el, nu mai raspunde la telefon. Tind sa cred ca nu a trimis nimic, chiar daca, cum am scris si mai sus, a spus ca ar fi facut-o. Va rog sa imi spuneti, daca am posibilitatea sa verific daca a fost depusa plangerea la CEDO, daca ma puteti ajuta in depunerea unei plangeri si care ar fi costurile pentru acest demers. Dosarul nu este in posesia mea, banuiesc ca ar trebui sa fie disponibil si la tribunal. Va rog sa imi raspundeti pe mail.
Răspunde
 07-10-2014

Bucureşti
0726307109 (Doar pt. programări)
asurdescu@gmail.com
http://avocatcivil.net
Facebook
Puteți verifica solicitând colegului avocat avizul poștal - confirmarea de primire care s-a întors de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Dacă au trecut 6 luni de la pronunțare, nu mai sunteți în termen pentru altă plângere CEDO

Tel: 0726307109
E-mail: asurdescu@gmail.com
Www: http://avocatcivil.net
Sediu: B-dul Dimitrie Cantemir, nr. 27, bl.1, sc. A, et. 1, ap. 36, Sector 4, Bucureşti
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.