Forum avocaţi > CEDO

Cum pot recupera o mostenire data altei persoane?

04-11-2014
Vizitator
la 45 zile de la nastere moare tatal meu ,mama imediat se recasatoreste cu alt barbat, nu a vrut-o cu copil a vrut sa ma omoare dar bunicul lu tata ma adoptat ,dar moare si el la 9 ani ma duce la orfelinat in braila si ia a sollicitat averea socrilor si primaria ia dat-o moare si mama si averea prin succesiune facuta de fratele din a 2 casatorie o ia el ca asa a fost trecuta pe numele eidar mie nu mi sa dat nimic de la mama ,cum procedez sa primesc si eu ce e al meu de drept de la parinti sa depun acte d ve succesiune nu imi primeste ca a fost data ei va rog din suflet ia mia vindut casa de la parintii mei am ingrijit-o 35 pe aceasta mama verbal a zis ca ne da noua casa ca acest copil nu va veni la tara si socru al 2 a fost de accord noi am facut investiti acolo am tras apa de la fintina ,gard nou,spalierii in vie .varuit multe ,acest copil nu ia facut mamei lui nici un ceai mama nu mai stia nici unde era patul plingea si ne striga pe noi ,dar am fost goniti din curte si pe mama lui a incuiat-o in casa sa nu se duca pe strada ia pus o femeie betiva sa I viziteze dimineata si seara e un semn de intrebare moartea ei a legat cu sirma toate usile acest copil din a 2 casatorie ,cum sa facem sa imi recuperez ,acest frate ma batut ma trintit pe scari aproape un etaj de bloc am stat in coma 6 lunii cu accident vascular comotie cerebrala creier a fost atrofiat de 2 ani am inceput sa imi revin urmez tratament ce pot sa mai fac sa imi recuperez casa .
Răspunde
 05-11-2014

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Daca adoptia dvs. de catre bunic a fost facuta cu efecte depline, atunci nu aveti niciun drept la mostenirea de pe urma mamei biologice.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.