Forum avocaţi > CEDO

Rata banca

27-11-2014

buna ziua . in 2011 am facut un credit la banca raiffeinsen .am platit rata la timp si lunar .aveam un job de paznic fara atestat( nu imi poate face atestat din cauza problemei la mana stanga) .in 2013 luna 8 am patit un accident la mana dreapta cu o rana de 10cm lungime cu sectionarea nervului median dublu nivel, flexorii superficiali ai degetelor sectionarea tendonului FCR , leziune partiala a muschilui flexor profund si muschilui brahioradial si pronator patrat ..nu imi pot folosi mana imi lipseste 1 centimetru tendon..la mana stanga din nastere am brahisindactilie (adica nu pot face nimic cu ea ) am fost la centru handicapati si am dorit un ajutor din partea lor o indemnizatie sa imi pot creste familia deorece sunt casatorit . mi au dat o indemnizatie de 33lei .grad mediu care eu nu pot munci deloc nu pot face efort cu mana dreapta si cu mana stanga nu pot chiar daca as vrea .am depus actele la banca iesirii din spital diagnostic ,si cum procedez sa platesc banca eu de fapt aveeam 200lei pe luna acuma ei nu imi acorda 33 lei ce pot face . va multumesc anticipat
Răspunde
 18-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
ati semnat cumva o asigurare cand ati facut creditul? este o situatie tare dificila

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-01-2015
Vizitator
Buna seara.am un credit ipotecar la BCR ,cu dobanda varibila din2007. Nemultumirea este ca incepand cu al doilea an de plata ,dobanda a crescut de la 5,8 la 10,1. Nu mi se pare corect si legal . (Ps)Nu am intarziat nici o rata. Ce ma sfatuiti? Va multumesc. Cu respect Catalin Stanciu.
Răspunde
 26-01-2015
Bucuresti

raspunsul il gasiti in contract. Fiind dobinda variabila banca are dreptul de a creste rata dobinzii cel putin in functie de Robor.

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.