Forum avocaţi > CEDO

Pot achita onorariul cu o parte din despagubire?

22-03-2015
Vizitator
este vb de o asa zisa dare de mita pedepsita cu 5 luni cu suspendare ,definitiva iccj,instrumentat de dna,fara dovezi clare ,cu trunchieri de inregistrari si refuz din partea dna de a prezenta inregistrarile cerute de catre avocati etc,dovezile lor sunt fabricate si se bazeaza pe instigare dar aceste inregistrari nu au aparut niciodata cu toate ca au fost cerute de n ori. consider ca numai cedo mai poate indrepta lucrurile aici s-au epuizat toate caile si murim cu dreptatea in mina am nevoie de ajutor si as vrea sa stiu care sunt conditiile pt reprezentare multumesc anticipat
Răspunde
 24-03-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Aceste aspecte ar trebui discutate, fie cu avocatul (avocatii) care v-au reprezentat si asistat la instante (deoarece ei cunosc foarte bine dosarul) fie sa contactati in mod direct un avocat care, numai dupa ce v-a studia cazul dvs. in detaliu, va putea sti daca exista sau nu sanse de a castiga la CEDO.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-12-2015
Vizitator
---oate se va seziza avocatul poporului si la noi in prahova exista o secta -grupare nu stiu so denumesc. cert e ca in acea secta sa maltrateaza copii mor participa si persoane din deferite tari oare ce pun la cale eu stiu droguri etc am probe ce va elucida cazul si mai cred ca are legatura si cu cluburile ce ne mor copii e timpul sa actionati domnilor mai ales ca va pot da informatii in cluburi pot fii copii nostri nu ma contactati prin a-mail pun nr de telefon la dispozitie 0740531719 resedinta ploiesti daca doriti sa luam legatura va dau adresa de acasa s-au pot sa ma deplasez eu cu masina sa oprim alt dezastru
Răspunde
 26-12-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Nu are treaba Avocatul Poporului cu asa ceva.
Va trebui dvs.sa sesizati organele de politie si parchet sau persoanele care au fost maltratate sa depuna plangere.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.