Forum avocaţi > CEDO

Adresa CEDO

30-04-2015

Buna ziua.revin la dumneavoastra deoarece la apel i s-a dat dreptate tot inculpatului si astfel a fost achitat de acuzatia de ucidere din culpa,fapt ce noi nu suntem de accord cu aceasta sentinta favorabila clar doar inculpatului.As dori sa ma adresez CEDO si dc se poate sa ma ajutati cu un sfat si daca as putea fi reprezentat de un avocat specializat CEDO.Va multumesc si astept raspuns
Răspunde
 01-05-2015
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna ziua. Fiind vorba despre o procedura care urmeaza sa fie adresata unei institutii si eu v-a recomand sa luati legatura cu un avocat (nu neaparat specializat CEDO), sa prezentati toate actele, sa purtati o discutie amanuntita cu acesta si impreuna sa decideti care v-a fi pasul urmator.
Cu stima

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
 01-05-2015
Vizitator
Plicul catre CEDO trebuie trimis la adresa:

Grefierului Curţii Europene a Drepturilor Omului, Consiliul Europei, F-67075 STRASBOURG CEDEX

Insa aveti grija ca este o procedura recunoscuta ca avand un formularism excesi si trebuie sa folositi un formular special pe care il gasiti pe site-ul curtii la adresa

http://www.echr.coe.int/

Recomandat este fie sa cititi foarte bine regulile le pe site-ul Curtii, fie sa angajati un avocat specializat (sunt destul de scumpi in acest domeniu pt. ca putini avocati chiar se pricep)
Răspunde
 25-10-2017
Vizitator
buna ziua,i-sa furat lui tata al meu 16000 lei,cine a furat bani este un interlop periculos care are pile peste tot,are multe dosare penale dar nimeni nui face nimic dupa cum vad eu lucrurile,astept sa-vad ce rezolva parchetu din dambovita,ca acolo mi-a trimis dosarul dupa cum spune politia,ca problema este ca eu nam martori nu-la vazut nimeni cand ia furat,dar cine putea sai fure leam spus la politie unu care a vazut unde ai tine tata normal,si asta este hotu,ca el nu numai ca fura se ocupa si-cu prostituate are fete an afara tari are si pistol cu gloante asta am vazut eu cu ochi mei,ramane de vazut ce rezultat primesc domnu avocat,cu stima bucurica gheorghita.
Răspunde
 30-12-2017
Vizitator
As dori sa ma adresez d-voastra in ceea ce priveste o situatie personala care imi perturba linistea si viata de 10 ani ,iar de 6 ani ,trebuie sa lupt si nu mai pot intr-un razboi al femeilor,ce poseda un numar de telefon si joaca pe vista si sentimentale mele,fiind implicata cred ca si politia!
Multumesc anticipat,
La multi ani!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.