Forum avocaţi > CEDO

DOSAR PENAL DIICOT

25-07-2015
Vizitator
BUNA ZIUA,
AS DORI LAMURIRI CU PRIVIRE LA URMATOAREA SITUATIE:
IN OCTOMBRIE 2014 IN BAZA UNEI ORDONANTE S-A INCEPUT URMARIREA PENALA PENTRU SUSPICIUNI DE EVAZIUNE FISCALA IMPOTRIVA TATALUI FETITEI MELE MINORE IN VARSTA DE 4 ANI SI 9 LUNI. STUDIIND DOSARUL DE URMARIRE PENALA IN CARE SUNT IMPLICATE APROX. 90 DE SOCIETATI, AM OBSERVAT CA PROCURORUL DE CAZ, IN CADRUL DECLARATIILOR DE MARTOR ALE UNOR PERSOANE, FACE REFERIRE LA EXISTENTA COPILULUI MEU, ADRESAND INTREBARI DE GENUL, CE PUTETI SPUNE DESPRE RELATIA PERSONALA DINTRE Z.M SI R.L, EXISTA UN COPIL DE 4 ANI AL ACESTORA, CE PUTETI SPUNE DESPRE COPIL, ETC..... AM REMARCAT CA IN MATREIALUL DE URMARIRE PENALA SE FACE REFERIRE NUMAI LA RELATIA MEA CU TATAL MINOREI SI SE URMARESTE EXISTENTA UNUI COPIL, RESPECTIV A COPILULUI MEU CAND DE FAPT URMARIREA PENALA SE DESFASOARA SI ASUPRA MULTOR ALTOR PERSOANE CARE LA RANDUL LOR AU COPII. CONSIDER CA PROCURORUL DE CAZ INCALCA DREPTURILE UNUI COPIL MINOR CARE NU ARE NICIO LEGATURA CU DOSARUL DE URMARIRE PENALA, PRECUM SI DREPTUL PARINTILOR LA VIATA PRIVATA CARE DEASEMENI NU ESTE PEDEPSITA DE NICIO LEGE PENALA DAR CARE ESTE EXPUSA INTR-UN MOD TENDENTIOS IN ACTE CARE NU AU CARACTER SECRET SI SUNT VIZUALIZATE DE CATRE TOATE PARTILE IMPLICATE IN DOSAR. VA ROG RESPECTUOS SA-MI PRECIZATI CARE ESTE LEGEA CARE II DA DREPTUL UNUI REPREZENTANT AL MINISTERULUI PUBLIC SA CERCETEZE EXISTENTA UNUI COPIL MINOR IN CADRUL UNUI DOSAR DE URMARIRE PENALA SI SA CEARA MARTORILOR DETALII CU PRIVIRE LA RELATIA DINTRE PARINTII COPILULUI. MENTIONEZ CA NU SUNT CASATORITA CU TATAL COPILULUI DAR AVEM O RELATIE DE 14 ANI. VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Răspunde
 11-09-2015

Procurorulare dreptul de a face ce cercetari considera in cadrul anchetei penale.
Daca vreti sa estompati abuzurile va trebuie avocat bun care sa actioneze cu tact dar sa se si impuna cumva...
Abuzuri se pot face...
Răspunde
 11-09-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Pentru fiecare dosar de cercetare penala, procurorul studiaza materialul existent, si administreaza probele pe care le considera necesare. Daca vreti sa nu intampinati greutati in efectuarea anchetei trebuie sa fiti asistat de un avocat.

Cu stima,

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-09-2015

Nu stiu daca stiti cum s-a facut descinderea la familia lui Bercea Mondialul.
Pana si copilul l-a culcat pe burta.

In general se actioneaza foarte dur de organele de urmarire penala.
Nu este ceva nou si nu este un caz singular sau o exceptie de la regula.

O temporizare insa se poate face prin avocat pentru ca in caz contrar veti fi fara aparare.
Răspunde
 07-10-2015
Bucuresti

urmarirea penala are caracter nepublic. divulgarea unor date, acte, informatii din dosar se poate constritui intr=o infractiune specifica.
de asemenea, daca manniera in care este desfasurata urmarirea penala va aduce atingere vietii personale si/sau intime aveti dreptul de a formula o plingere .

Răspunde
 07-10-2015

In caz de evaziune fiscala se incearca si anularea actelor de dobandire a proprietatii de catre copil sau mama acestuia.
E posibil ca investigatia sa vizeze aceste aspecte si nu aspecte legate de acuzatia penala minorului sau a mei lui.
Minorul nici nu ar raspunde penal.
Răspunde
 03-12-2015
Vizitator
corect, maniera de desfasurare a urmaririi penale a ridicat multe semne de intrebare de la inceput. sunt foarte multe fapte cu caracter abuziv puse in practica de procurorul de caz, dar din pacate sunt inamovibili domnii magistrati, procurori, etc... este absurd ca la perchezitie sa nu ridici documente, dispozitive de stocare pe suport electronic, programe de contabilitate, gestiune, etc.... ci doar sa iei cu japca banii din casa unui copil, asta in conditiile in care suma nu era fabuloasa, ci doar o suma pe care orice om normal la cap o poate economisi. in declaratiile de martor, contabilele societatii nu au fost intrebate despre date cu referire stricta la latura financiar contabila a societatii, doar au fost intrebate daca am eu un copil cu d-nul X. vi se pare normal??? un copil de 3 ani si 10 luni la acea vreme sa fie terfelit intr-un dosar de asa zisa evaziune fiscala, ce credea ca este copilul meu produs infractional, sau poate individul nu stie cum se fac copii frumosi si destepti si vroia reteta:))))) glumesc desigur!!! din pacate in ziua de azi daca nu ai de ce sa te legi, te agati de existenta unui copilas doar, doar ca sa aplici confiscarea extinsa, care de fapt ar trebui aplicata la altii care au furat in stil barbar si nu sa iei economiie unei mame destinate necesitatilor existentiale ale unui copilas. este aberant dar din pacate mie si copilasului meu ni s-a facut aceasta mizerie.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.