Forum avocaţi > CEDO

Plangere Cedo

29-12-2015
Vizitator
buna ziua

Am fost arestata in Franta preveentiv timp de 1 an dupa care am iesit sub control judiciar in asteptarea procesului. la proces m am prezentaat iar judecatorul mi a dat 3 ani. In Franta dacaa ai executat din pedeapsa si ai pana in 3 ani pedeapsa conform legii poti aplica restul pedepsei domiciliu sau cu brattara rlectronica.Eu sunt mama singura cu un minor in custodie unica asa ca am transferat dosaul in Romania Bucuresti.
aici curtea de apel nu u studioat dosarul si nici nu a tinut cont de legea dupa care am fost deja judecata so urma sa se puna in aplicare pedeapsa la domiciliu...ci mi ai dat cu executare pt ca asa au crezut ei ca am .
degeaba avocatul meu a aratat legea franceza ca nu am cu ececutare si degeaba le a explicat ca eu sunt libera si am stat in libertate peste 1 an de zile. ..si Asociatiaa franceza sub carei tutela am fost luata au trimis faxuri explicand ca nu am cu executare ..statul roman a aplicat cei 3 ani cu ecevutare. sentimta ramanand definitiva. din ce am inteles avocatul meu a facut o plangere la Cedo. ce ma sfatuiti sa fac???
Răspunde
 02-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
:( sa asteptati. Aveti un avocat bun daca si-a dat atat de mult interesul dupa cate explicati. Aveti incredere in avocal ales de dvs!

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-11-2016
Vizitator
Sa evadezi si sa depui azil politic in Rusia.
Si un mare actor francez a emigrat in Rusia si e multumit.
Sa traiti bine!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.