Forum avocaţi > CEDO

Asociatie proprietari

21-03-2016
Vizitator
de ceva vreme a venit mama la mine.de la asociatia de proprietari ni s-a spus ca trebuie pusa la intretinere desi ea are locuinta in alta localitate. la apa nu am dat indexul de 2 luni si m-au trecut cu 8+8 m la pausal spunind ca asa este legea.puteti sa-mi spuneti si mie despre ce lege este vorba si daca este corect sa se procedezeasa.2 cine si cum se stabilesc salariile celor de la asociatie / mentionez ca pe apometre s- a consumat 2baie 2 mbucatarie si cand i am spus de ce nu vin sa citeasca mi s-a spus ca nu este treaba lor. pot sa ies din asociatie si cum ca doar dezavantaje am toate utilitatile se platesc separat si platim lunar22ron nu stiu pt ce.cota indiviza ce reprezinta/
Răspunde
 21-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Salaiile cenzorului, presedintelui si administratorului sunt platite cf Hotararii asociatilor de proprietari. Daca nu ati dat citirile la apa atunci apa se calculeaza la pausal. In ce opriveste pe mama , aceasta poate aduce adeverinta de la asociatia de proprietari unde sta in mod normal din care sa reiasa ca nu este scazuta de la cotele de intretinere. Aceasta adeverinta o depuneti la asociatia de proprietari unde locuiti dvs.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-03-2016
Vizitator
si la pausal se trece apa pe locuitor
Răspunde
 21-03-2016
Vizitator
multumesc
Răspunde
 22-03-2016
Vizitator
Singura posibilitate sa "iesiti din asociatie" este sa vindeti apartamentul sau sa renuntati la proprietate sau sa il transferati in orice alt fel din patrimoniul dvs.:)
Altfel spus, asociatia este alcatuita din toti coproprietarii, deci ca sa nu mai fiti membru al asociatiei, trebuie sa renuntati in primul rand la calitatea de coproprietar.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.