Forum avocaţi > CEDO

Probleme cu terenul pe care am construit casa

03-10-2013
Vizitator
In 1949 Chera a facut schimb cu statul român de teren .In urma schimbului avut a procedat la vânzarea parcelelor din teren la un numar de 8 famili.Maicamea Sirbu Elena a cumparat de la acesta in 1954 o suprafata de 870 metri patrati.Act doveditor chitanţa de mâna cu martori.In 2010 am cumparat de la maicamea terenul cu contract de vanzare-cumparare cu intretinere pe care am cadastrat si intabulat terenul.Am inceput o constructie de locuinta cu autorizatie de constructie emisa de primarie.In 20111 a revendicat terenul Domnul Lupescu justitia romana dându-i castig de cauza mentionand ca terenul pe care la detinut ia fost confiscat de statul roman .Hotararea judecatoreasca a fost data definitiva si irevocabila.Mentionez ca in postura mea suni celalalte 7 famili .Va rog urgent sa imi dati un sfat daca este posibil sa am castig de cauza la cedo.
Răspunde
 18-10-2013

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Trebuie vazute toate actele si toate sentintele pronuntate in cauza.

Cautati un avocat caruia sa i le prezentati si numai dupa lecturarea lor, veti putea sti daca aveti sanse la CEDO sau nu.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.