Forum avocaţi > CEDO

Cedo?

08-06-2016
Vizitator
As dori daca trebuie sa deschid dosar direct la CEDO,pentru a da Politia bistrita in judecata.Am facut nenumarate plangeri penale impotriva unei familii,care ne terorizeaza,au dosare penale de distrugere,amenintare,lovire si alte violente,si cu toate acestea,suntem in continuare in pericol.am stat cu fetita de 7 ani in masina,la doi km de casa,pana a putut veni cineva cu noi,am fost urmariti cu masina si ni s-a blocat sccesul in scara blocului,am fost atacati in scara in repetate randuri,am cerut protectia politiei.....Am epuizat toate resursele legale,si ni se spune continuu sa nu ne facem noi legea,insa ne alegem de fiecare data cu un atac,sau masina distrusa.Dosarele se tergiverseaza,am apelat la toate Institutiile competente din tara asta,si nu ne-am ales inca cu nimic.Suntem in continuu pericol.va rog spuneti-mi cui sa ma mai adresez!Datorita faptului ca politia bistrita ne pune viata in pericol,nu mi se pare Ok.
Răspunde
 16-06-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
La Cedo va putet adresa in termen de 6 luni de la ramanea definitiva a unei hotarari, dupa ce ati epuizat toate caile de atac interne.
In situatia expusa, va trebui sa formulati cereri de comunicare a stadiului dosarelor penale aflate in desfasurare, iar daca nu sunteti multumita de modul de desfasurare al urmaririi penale, aveti posibilitatea formularii unor plangeri impotriva masurilor si actelor de urmarire penala, la procurorii de caz.
In cazul in care sunteti in continuare victima unor infractiuni, va trebui sa depuneti plangere penala impotriva agresorilor, in termenul legal.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-06-2016
Vizitator
Am fost azi in Instanta in calitate de petent,in cauza fiind contestatie durata proces.Astept o rezolutie,care va lasa de dorit.Ideea e cui ma adresez ?Ce sa mai fac?Dat fiind faptul ca cei care ne agreseaza sunt in cu lovire si alte violente in forma continuua cu circumstante agravante,nu ar fi trebuit sa se dispuna macar un ordin de restrictie?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.