Forum avocaţi > CEDO

Adresa e-mail a CEDO-Strasbourg - Pagina 2

Start  1  2
 02-02-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
ConstantinPavel1 a scris pe 06-06-2019:
Bună ziua .Vă rog adresa de e.mail.CEDO Strasbourg.Aștept. Multumesc
Sesizarea Curtii Europene a Drepturilor Omului se realizeaza prin posta, la adresa F-67075 Strasbourg CEDEX, Franţa.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-02-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Ignat Delia a scris pe 26-08-2019:
Buna ziua numele meu este delia si am o.intrebare am depus un dosar de pensie de urmaș ptr fiica mea care a rămas organe tatăl ei a lucrat în Franța aproape 5 ani si imi.zice de la casa de pensii fetița nu poate beneficia de pensie de urmaș dupa tatăl ei darea e ruda de gradul 1 dupa tatăl ei el a cotizat la statul Francez aproape 5 ani ce sa fac la cine sa apelez va rog mult sa ma ajutati adresa mea de email este beleandelia3@gmail.com sa mi dati un răspuns va multumesc
Va trebui sa contactati un avocat local, pentru a va informa despre prevederile legislatiei franceze, in materie de pensii.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-03-2020
Vizitator
Nistor Angela a scris pe 14-09-2018:
sunt sclava,cobai al autoritatilor si impostorilor statului lasata intentionat fara ajutor,aparare dupa teroarea hidroelectrica,electrica,ene,lucan,nedeloiu,viata planuita de zece ani,de ce sunt omarata,sunt nevinovata?
sunt in timisoara din 2019,dar mai rau ca in jud.valcea,unde am castigat la cedo in 2014,cj.d.lupu,bineanteles fara un leu primit,dupa art.52,pe cheltuiala mea.va rog sa imi spuneti daca ar trebui sa trimit din nou tara in judecata tot pentru angajatori si proprietari care incalca si dreptul la mancare,nu doar sanatate,educatie,odihna,cu santaj,plosnite,la centrul theodor,fundatia tim 89.am primit de la stat ajutor,poprit de banca,anaf si am cerut ajutor public judiciar degeaba.va rog un raspuns,multumesc,
Răspunde
 01-03-2020
Vizitator
sunt sclava,cobai al autoritatilor si impostorilor statului lasata intentionat fara ajutor,aparare dupa teroarea hidroelectrica,electrica,ene,lucan,nedeloiu,viata planuita de zece ani,de ce sunt omarata,sunt nevinovata?
sunt in timisoara din 2019,dar mai rau ca in jud.valcea,unde am castigat la cedo in 2014,cj.d.lupu,bineanteles fara un leu primit,dupa art.52,pe cheltuiala mea.va rog sa imi spuneti daca ar trebui sa trimit din nou tara in judecata tot pentru angajatori si proprietari care incalca si dreptul la mancare,nu doar sanatate,educatie,odihna,cu santaj,plosnite,la centrul theodor,fundatia tim 89.am primit de la stat ajutor,poprit de banca,anaf si am cerut ajutor public judiciar degeaba.va rog un raspuns,multumesc,
Răspunde
 01-03-2020
Vizitator
Răspunde
 01-04-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Nistor Angela a scris pe 01-03-2020:

Pentru a va adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului, trebuie in prima faza sa uzati de toate caile interne prevazute de legislatia romana in vigoare pentru situatia dedusa judecatii.

In situatia in care instantele romane nu va dau castig de cauza si va sunt incalcate drepturile procesuale, va puteti adresa Curtii Europene, in termen de 6 luni de la pronuntarea hotararii definitive.

Conditiile de admisibilitate, conform prevederilor art. 35 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului, sunt urmatoarele:

"1. Curtea nu poate fi sesizată decât după epuizarea căilor de recurs interne, aşa cum se înţelege din principiile de drept internaţional general recunoscute, şi într-un termen de 6 luni începând cu data deciziei interne definitive.
2. Curtea nu reţine nicio cerere individuală introdusă în virtutea articolului 34, în cazul în care :
a. ea este anonimă ; sau
b. ea este în mod esenţial aceeaşi cu o cerere examinată anterior de către Curte sau deja supusă unei alte instanţe internaţionale de anchetă sau de reglementare şi dacă nu conţine fapte noi.
3. Curtea declară inadmisibilă orice cerere individuală introdusă în virtutea articolului 34, atunci când ea consideră că:
a. ea este incompatibilă cu dispoziţiile Convenţiei sau ale Protocoalelor sale, în mod vădit nefondată sau abuzivă; sau
b. reclamantul nu a suferit niciun prejudiciu important, cu excepţia cazului în care respectarea drepturilor omului garantate prin Convenţie şi Protocoalele sale impune o examinare a fondului cererii, şi cu condiţia de a nu respinge din acest motiv nicio cauză care nu a fost examinată corespunzător de o instanţă naţională.
4. Curtea respinge orice cerere pe care o consideră inadmisibilă în aplicarea prezentului articol. Ea poate proceda astfel în orice stadiu al procedurii."

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-03-2021
Vizitator
Buna ziua.Va rog ,as avea nevoie de un avocat pentru o cerere la Cedo.
Răspunde
 21-04-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Carmen a scris pe 11-03-2021:
Buna ziua.Va rog ,as avea nevoie de un avocat pentru o cerere la Cedo.

Puteti consulta sectiunea "tabloul avocatilor" de pe site-ul Baroului pe raza caruia s-a desfasurat judecata si sa va alegeti de acolo avocatul cu care doriti sa colaborati.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-07-2021
Vizitator
Bună ziua, am primit un răspuns de la cedo in urma unei plângeri făcute și trebuie să dau un răspuns dacă sunt de acord dar nu știu la ce adresă sa trimit plic .
Pot trimite la orice adresă sau trebuie la cea de pe plicul primit.
Mulțumesc pentru un eventual răspuns.
Răspunde
 04-07-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Ghervase Cătălin a scris pe 04-07-2021:
Bună ziua, am primit un răspuns de la cedo in urma unei plângeri făcute și trebuie să dau un răspuns dacă sunt de acord dar nu știu la ce adresă sa trimit plic .

Adresa de corespondenta este:

European Court of Human Rights
Council of Europe
67075 Strasbourg cedex
FRANCE

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-07-2021

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Ghervase Cătălin a scris pe 04-07-2021:

Poate va ajuta acest material:
https://www.echr.coe.int/Documents/Your_Application_RON.pdf

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-07-2022
Vizitator
Bună am un proces la cedo câștigat și mia venit ca sant despăgubit cu suma de 3000 de euro de anu trecut nu amai primit nicun raspuns
Răspunde
 23-08-2022
Vizitator
Bună ziua am un dosar di anul 2016 și mia venit an anu 2021 ca mia aprobat 3000 de euro am trimis curți ca sant de acord cu
decizia luata și nam mai primit nicun răspuns nr dosar 22611/2016
Av. Stoian a scris pe 01-12-2017:
CEDO nu poate fi contactata prin e-mail pentru informari cu privire la cauze aflate pe rolul Curtii, astfel ca nu este disponibila o adresa de e-mail, puteti insa sa trimiteti intrebarile dv. despre cauza in scris prin FAX la numarul
Fax : +33 (0)3 88 41 27 30

O alta solutie ceva mai anevoioasa este sa trimiteti intrebarile prin posta, la adresa:

CURTEA EUROPEANĂ A DREPTURILOR OMULUI
CONSILIUL EUROPEI
67075 STRASBOURG CEDEX
FRANCE
Răspunde
 21-11-2022
Vizitator
buna ziua , imi puteti da si mie adresa corecta de la CEDO STRASBOURG , pentru a trimite o reclamatie ,daca se poate ?
Răspunde
 05-08-2023
Vizitator
Am trimis o cerere la CEDO si nu am primit raspuns. Daca stie cineva, in cat timp se da numarul de inregistrare gen Dosar Nr xxxxx/2023 si cum se comunica? Pot solicita o copie a cererii sau dosarului, si cum? Pe ChatGPT se spune ca se pot solicita copii, contra cost.
Răspunde
RăspundeStart  1  2
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.