Forum avocaţi > CEDO

REVENDICARE

05-02-2018
Vizitator
DOMNULE PRESINTE
FCAETI CEVA CA TOTUL ESTE NUMAI MINCIUNI TOTUL ESTE POLITIC
SUBSEMNATA PERCA MARIA DOMICILIATA FARA FORME LEGALE IN STR BULEVARDUL INDEPENTI NR 78 SI LA CARE ARE 3 COPII CARE SE NUMESC SI CARE STAU CU EI INTRO CAMERA DEGRADATE SI DISTRUSE CARE CIND MERGE UN MIJLOC DEW TRANSPORT SE MISCA SI TREPIDEAZA SI LA CARE STA CU CKIRIE CASELE FIND ALE PROPRIETARULUI CARE ADE CEDAT SI PE CARE IL CKEMA ILIE PARASCHIV ACUMA PE DREPT FIIND VORBA EA IS PLATESTE TOATE DARILE CURENT APA GUNOI SI IA NU ARE DREPTULK NICI SAI FACA NICI O VIZA FLOTANTA LA ACEASATA ADRESA DACA ERA MAI TIARA MAI SPUNEAM CA SE POATE FACE DAR EA ESTE ASMATICA ,CARDIACA BOLNAVA PSIHIC SI ARE SI O AMIRTA DE PENSIE UNDE ALUCRAT 23 DE ANI SI ARE 520 DE RONI RUSINE DUPA ATITA MUNCA DIN TINERETESI LA CARE PRIMA CARTE DE MUNCA IAU PERDUTO .
1AFCAUT NUMEROASE DEMERSURI LAPRIMARIE ,LA SECTORUL FONDULUI LOCATIV TOATE ACESTE DEMERSUIR AU FOST FACUTE PINA SA MOARA MAMA MEA CARE A AVUT CANCER SI O CKEMA PERCA MARIANA SI CIND SA CASATORIT O CKEMA CAZACU MARIANA IAR CIND AU SPUS CA AVENIT PROPRIETARUTUL ALTFEL PRIN ABUZ INPREUNA LOCUINTA AICI AFOSTCASEI NOASTRE IN CARE A LOCUIT MAMA MIEA DE CIND SA NASCUT SI PINA CIND A MURIT DE CE SA FACUT O NEDREPTATE SI SA DAT CASA LA UN SAMSAR SI LA CARE A FOST AJUTATI DE NISTE AVOCATI DIN BRAILA SI DIN CAUZA ACEASTA AMURIT I SAPUS PE INIMA MAMA MEA AVUT 53 DE ANI SI NU AMAI APUCAT SA DSE BUCURE DE PENSIE CA DACA NU ATRAI MACAR CE AM FACUT NOI NICI NU AM PRIMIT NICIO DESPAGUBIRE DE NICAERI aAM AVUT TRASE GAZE UNDE A STAT MAMA MEA SI AM FACUT CA IN ORCE OM SA STEA CIVILIZAT CU BAIATUL EI PE NUME DE PERCA GHEORGHITA STR CALEA CALARASILORI NR 210 BLOCUL DUNACOR 1 SC1 ETAJ 1 APT 63 BRAILA ROMINIA
Răspunde
 06-02-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Incerc sa rezum ce ati dscris dvs. deoarece este foarte greu de citit in forma prezentata de dvs.
-mama dvs.Cazacu Mariana(casatorita Perca) a locuit 53 de ani intr-o locuinta a proprietarului Ilie Paraschiv
-nu i s-a facut nici viza de flotant, desi a locuit acolo atata timp
-s-au facut imbunatatiri la casa, gaze etc
-a aparul o persoana careia i s-a atribuit locuinta ( din punctul dvs. de vedere ilegal)
-dvs. nu ati primit nicio despagubire
-dvs. Perca Maria sunteti fiica, dar nu imi dau seama al cui fiu este Perca Gherghita ( al dvs.?) sau este fratele dvs.?
Cat timp casa avea un proprietar, pe Ilie Paraschiv, dvs. nu aveati cum sa primiti vreo despagubire. Ce a facut proprietaul cu acea casa, nu stiti. Poate a vandut-o persoanei care a revendicat casa. Sau poate nu.
Faptul ca mama si dvs. ati locuit in acea casa nu va da drept de proprietate pe ea.Cel mult puteati obtine in instanta c/valoarea imbunatatirilor facute, daca mai aveati facturi/chitante care sa ateste acest lucru. Dar si acestea se puteau obtine intr-un termen de 3 ani, care sigur ca a trecut demult, astfel ca, in acest moment, nu mai aveti ce sa solicitati.
Nu stiu ce sanse aveti, dar mai puteti incerca obtinerea unei locuinte sociale, la Primarie.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.