Forum avocaţi > Civil

Ședință publică

28-06-2018
Vizitator
Buna ziua,revin și eu cu o întrebare dacă este fără supărare: ședința pentru reexaminare taxă de timbru este publică? Necesită prezența reclamantului sau a reprezentantului legal?
Răspunde
 28-06-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Conform art. 191 alin. 3 NCPC "În toate cazurile, cererea se soluţionează, cu citarea părţilor, prin încheiere, dată în camera de consiliu, de către un alt complet decât cel care a stabilit amenda sau despăgubirea."

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-06-2018
Vizitator
La ozi după depunerea cererii de recalculare taxa de timbru (adica 27 iunie)apare in portal data la care va fi ședința (adică luni-2iulie),nu am primi nici o citație si bănuiesc că nici nu o să primesc nimic ,din acest motiv întreb dacă ședința este publică sau nu ,ba mai mult chiar se recalculează chiar dacă nu se prezintă nici o parte?întreb ca eu sunt reclamantul si din cauza reprezentării sa nu se anuleze tot procesul.
Răspunde
 28-06-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Petrw a scris pe 28-06-2018:
La ozi după depunerea cererii de recalculare taxa de timbru (adica 27 iunie)apare in portal data la care va fi ședința (adică luni-2iulie),nu am primi nici o citație si bănuiesc că nici nu o să primesc nimic ,din acest motiv întreb dacă ședința este publică sau nu ,ba mai mult chiar se recalculează chiar dacă nu se prezintă nici o parte?întreb ca eu sunt reclamantul si din cauza reprezentării sa nu se anuleze tot procesul.

Dacă veți fi citat trebuie să vă prezentați, dar la o astfel de cerere, în principiu, nu este necesară prezența dvs.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-06-2018
Vizitator
Multumesc
Răspunde
 29-06-2018
Vizitator
Buna ziua. Am facut o cerere lamurire dispozitiv si apel in ziua de 12 iunie la hotararea data de instanta intr un proces civil la un litigiu de munca. Ulterior am primit citatie pentru data de 10 iulie. Va rog sa ma lamuriti in ce ordine se rezolva cererile si pentru ce anume sunt citat. Mentionez ca contractul de munca l am avut in romania si un altul de detasare pe franta. La plata salariilor majorate indexate si reactualizate de care contract se tine cont. In hotarare nu specifica de aceea am cerut lamurirea dispozitivului
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.