Bibi24 a scris pe 06-07-2018: Buna ziua,am o mare întrebare!as dori sa știu dacă ca și tată as putea câștiga custodia fetiței mele de 4ani!țin să menționez că urmează să intru într-un divorț și vreau să câștig și eu custodia fetiței mele !de precizat este faptul că nu am fost un tata rău,nu beau,nu mi-am bătut soția niciodată și timp de 3ani am lucrat numai eu și am întreținut familia și nu mi-am înșelat soția niciodată,dimpotrivă eu am prinso înșelanduma acuma 6luni de zile și mi-a recunoscut acest lucru,dar de dragul fetiței mele am zis sa ii mai dau o șansă că poate se va schimba.acuma după 6luni vrea sa divorțeze pe motiv că a barfito fratemiu.noi stam in casa cu părinții mei și ea și am avut totul de la părinții mei,ea provenind dintr-o familie cu 4frati dintre care unul lăsat de mama ei la casa de copii.si acuma vrea sa plece că așa o învață mama ei și stea cu mamasa prin chirie.eu nu cred că o mama care sia abandonat copilul la casa de copii și are 4fratii cu 4tati diferiți poate să aibă grijă de fetița mea și mai ales sa ii de-a o educatie.va multumesc Situatia familiala a soacrei dvs. are mai putina relevanta in speta dvs., important fiind modul in care sotia se ocupa de copil. Pentru a obtine exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti, va trebui sa demonstrati in fata instantei ca actiunile sau inactiunile mamei pun in pericol grav viata, integritatea corporala sau buna dezvoltare mentala a copilului. |