Forum avocaţi > Civil

Buna ziua am mare nevoie de ajutor și sfaturi!!

06-07-2018

Buna ziua,am o mare întrebare!as dori sa știu dacă ca și tată as putea câștiga custodia fetiței mele de 4ani!țin să menționez că urmează să intru într-un divorț și vreau să câștig și eu custodia fetiței mele !de precizat este faptul că nu am fost un tata rău,nu beau,nu mi-am bătut soția niciodată și timp de 3ani am lucrat numai eu și am întreținut familia și nu mi-am înșelat soția niciodată,dimpotrivă eu am prinso înșelanduma acuma 6luni de zile și mi-a recunoscut acest lucru,dar de dragul fetiței mele am zis sa ii mai dau o șansă că poate se va schimba.acuma după 6luni vrea sa divorțeze pe motiv că a barfito fratemiu.noi stam in casa cu părinții mei și ea și am avut totul de la părinții mei,ea provenind dintr-o familie cu 4frati dintre care unul lăsat de mama ei la casa de copii.si acuma vrea sa plece că așa o învață mama ei și stea cu mamasa prin chirie.eu nu cred că o mama care sia abandonat copilul la casa de copii și are 4fratii cu 4tati diferiți poate să aibă grijă de fetița mea și mai ales sa ii de-a o educatie.va multumesc
Răspunde
 30-07-2018
Vizitator
Daca avem suficiente probe in sustinerea situate prezentate de dvs,. consider ca avem sanse sa obtineti custodia.
Răspunde
 31-07-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Bibi24 a scris pe 06-07-2018:
Buna ziua,am o mare întrebare!as dori sa știu dacă ca și tată as putea câștiga custodia fetiței mele de 4ani!țin să menționez că urmează să intru într-un divorț și vreau să câștig și eu custodia fetiței mele !de precizat este faptul că nu am fost un tata rău,nu beau,nu mi-am bătut soția niciodată și timp de 3ani am lucrat numai eu și am întreținut familia și nu mi-am înșelat soția niciodată,dimpotrivă eu am prinso înșelanduma acuma 6luni de zile și mi-a recunoscut acest lucru,dar de dragul fetiței mele am zis sa ii mai dau o șansă că poate se va schimba.acuma după 6luni vrea sa divorțeze pe motiv că a barfito fratemiu.noi stam in casa cu părinții mei și ea și am avut totul de la părinții mei,ea provenind dintr-o familie cu 4frati dintre care unul lăsat de mama ei la casa de copii.si acuma vrea sa plece că așa o învață mama ei și stea cu mamasa prin chirie.eu nu cred că o mama care sia abandonat copilul la casa de copii și are 4fratii cu 4tati diferiți poate să aibă grijă de fetița mea și mai ales sa ii de-a o educatie.va multumesc

Situatia familiala a soacrei dvs. are mai putina relevanta in speta dvs., important fiind modul in care sotia se ocupa de copil. Pentru a obtine exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti, va trebui sa demonstrati in fata instantei ca actiunile sau inactiunile mamei pun in pericol grav viata, integritatea corporala sau buna dezvoltare mentala a copilului.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-07-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Din ce spuneți, nu aveți șanse. Pentru decizia pe care o doriți trebuie să existe motive întemeiate, de ex: neglijență gravă, consum de alcool în exces sau consum de stupefiante, imposibilitatea înțelegerii dintre părinți pentru măsurile ce le iau asupra copilului etc.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-08-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Consultați un avocat ca sa înțelegeți exact noțiunile (caci am impresia ca le confundați) si sa stiti ce si cum puteti obtine.

In opinia mea ceea ce ar tb sa solicitați ar fi locuința copilului la dvs, urmând a avea custodie comuna.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-08-2018

Aveți dreptate,am consultat un avocat, și mi-a explicat că nici eu și nici ea nu prea putem avea custodia deplină a fetiței deoarece trebuie dovedite anumite chestii,precum eu sau ea neam neglijat fetița,am băut,am consumat stupefiante etc. Acuma împreună cu avocatul incercam sa câștigăm domiciliul fetiței la mine,și sper din tot sufletul sa și reușesc!vă mulțumesc din suflet pentru răspunsurile acordate
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.