Forum avocaţi > Civil

Reclama inselatoare pe site de vanzari online

09-07-2018
Vizitator
Buna ziua,

As dori sa intreb ce as putea face daca un site isi face reclama inselatoare prin faptul ca aproba la produsele acestora numai review-uri de 5 stele. Dupa ce am comandat un produs, am fost nemultumit de acesta si am considerat ca ar fi frumos sa imi detaliez parerea pentru alti potentiali clienti, insa descrierea mea 'dezamagita' nu a fost aprobata si as dori sa stiu ce as putea face.

Cand se fac cumparaturi online multi oameni (dintre care si eu) se uita dupa notele primite de la alti cumparatori, acestea fiind de multe ori criteriul principal de cumaparare.O 'falsificare' a acestor note reprezinta o reclama foarte inselatoare din punctul meu de vedere si as vrea sa stiu cum pot fi reclamati si pedepsiti.
De asemenea, site-ul putea pur si simplu sa opteze sa nu faca disponibila o rubrica cu review-uri, insa daca a facut-o, eu consider ilegal sa fie 'masluita'.

Poate nu pare un subiect foarte important, insa daca firma isi vinde toate produsele in asa fel, atunci se ajunge la o suma destul de mare bazata pe inselatorie.
Răspunde
 10-07-2018
Vizitator
Este păcat sa nu menționați si numele site-ului...
Răspunde
 10-07-2018
Vizitator
Nu am scris numele site-ului pentru ca nu cred ca este relevant. Siteuri romanesti care fac reclama falsa cred ca sunt destul de multe. Nu intreb neaparat specific pentru cazul meu de fata.
Răspunde
 10-07-2018
Vizitator
Eu nu am auzit de magazin online care sa nu publice reviewrile achizitiilor verificate. Fără indicarea cazului concret pare doar o speță imaginară născocită de mintea vreunui asistent sau profesor la o facultate de drept pentru care studenții obișnuiesc să caute răspunsuri pe forumuri de avocați care avocați bineînțeles că evita să răspundă la cazuri imaginare.
Răspunde
 10-07-2018
Vizitator
Am gasit exact si siteul.
Este : https://www.temperedglass.ro
Produsul despre care e vorba e o simpla folie.
Lucrul care ma deranjeaza foarte mult e ca chiar daca nu valorează asa mult o singura folie, respectivii pot face reclama mincinoasa la majoritatea produselor lor. Asa se poate ajunge la sume considerabile de bani facute pe baza unor produse prea ieftine ca lumea sa le raporteze undeva.
Personal as vrea ca respectivii sa plateasca o amenda care sa acopere toate posibilele tepe pe care le-au dat, ci nu numai sa returneze banii celor cativa clienti care au facut sesizari. De aceea intreb aici unde se poate raporta astfel de cazuri de reclama inselatoare.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.