Forum avocaţi > Civil

Antecontract declarat nul - certificate de moștenitor false

29-07-2018
Vizitator
Bună ziua,

Domnule avocat,

Vă rog foarte mult să mă lămuriți în următoarea problemă:

- la 27.03.2009 se încheie un antecontract la un avocat și o declarație-chitanță, cu mențiunea că s-a dat avans de 105.000 euro și urmează încheirea contractului la 27.04.2009. In acest interval de o lună promitentul vânzător moare;

-în 2012 se deschide dosar de succesiune la care promitentul cumpărător depune acest antecontrat care în cuprinsul său are două certificate de moștenitor dovedite a fi false atât pe civil cât și pe penal și are și clauză ilicită și imorală; In acest dosar la FOND ante-contractul a fost declarat NUL de instanță. La APEL se menține 1/2 din acest antecontract ca valid și se dă drept de retenție promitentului cumpărător.

La RECURS se menține decizia de la APEL, iar după solicitarea promitentului cumpărător pt. lămurirea deciziei (a solicitat de 3 ori, de 2 ori se respinge, iar a treia oară aceiași judecători îi dă drept de retenție pe întreaga suprarață). La această oră noi avem rol la fisc plătim din 2012 impozit și avem întabulare. Dacă am încercat să intru în curte îmi face foto și mă acuză că plec de acolo cu obiecte. Nu am ce să iau pt. că este totul o ruină. Dreptul de retenție pe care îl are promitentul cumpărător îmi interzice mie ca proprietar să intru pe proprietatea noastră?

-în 2017 promitentul cumpărător deschide dosar solicitând act autentic de vânzare cumpărare. La FOND i se dă act de vânzare cumpărare

Intrebare?

- de ce promitentul cumpărător a stat cu antecontractul în buzunar din 2009-2012; In 2012 antecontractul avea 3 ani și 6 luni de la emiterea lui;
- datoriile nu sunt prescrise din 2009 până în 2017;
-având acte false în cuprinsul său cum îi dă act autentic de vânzare-cumpărare?

Sigur vom face APEL dar ce speranțe avem.

Vă mulțumesc anticipat,
Răspunde
 31-07-2018

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Situatia dvs. este mult prea complicata pentru a primi un raspuns valid pe forum. Numai un avocat care studiaza dosarul dvs. va poate spune care sunt sansele dvs. de succes ori sa va raspunda la intrebarile dvs.
Orice raspuns, fara a fi bazat pe studierea documentelor relevante, reprezinta doar o parere nefondata.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.