Forum avocaţi > Civil

Cedare pamant

04-08-2018

Buna ziua,

Am si eu o intrebare daca se poate.

O bucata de pamant, numit "Casa" de 1200 de mp2 a fost lasata cuiva de catre cineva, dar cand cineva i l-a lasat altcuiva acelasi pamant numit "Casa" acesta avea in acte doar 600 de mp2. Nimeni nu a observat asta timp de 30 de ani iar acest teren a fost folosit in intreaga lui suprafata de 1200mp2, in acte fiind doar 600mp2.
Cum pot legitima tot terenul si care sunt consecintele? se merita sa incerc sa legalizez toti cei 1200 sau e mai bie sa ramana ca pana acum?

Multumesc,
Vlad
Răspunde
 06-08-2018

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Miha112 a scris pe 04-08-2018:
Buna ziua,

Am si eu o intrebare daca se poate.

O bucata de pamant, numit "Casa" de 1200 de mp2 a fost lasata cuiva de catre cineva, dar cand cineva i l-a lasat altcuiva acelasi pamant numit "Casa" acesta avea in acte doar 600 de mp2. Nimeni nu a observat asta timp de 30 de ani iar acest teren a fost folosit in intreaga lui suprafata de 1200mp2, in acte fiind doar 600mp2.
Cum pot legitima tot terenul si care sunt consecintele? se merita sa incerc sa legalizez toti cei 1200 sau e mai bie sa ramana ca pana acum?

Multumesc,
Vlad

Buna ziua,

Situatia prezentata de dvs. este foarte lacunara. Inteleg ca aveti o suprafata de teren in fapt de 1200 mp, dar in acte apar 600 mp. Solutii juridice pentru obtinerea unui titlu pentru intreaga suprafata ar exista (uzucapiune, rectificare CF etc), insa depinde de continutul actelor de proprietate.

Va recomand sa mergeti cu actele de proprietate la un avocat pentru a le analiza in concret.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.