Forum avocaţi > Civil

Copil conceput inaintea pronuntarii divortului

08-08-2018
Vizitator
Divortata de fostul sot in ianuarie 2018
Despartita de el din 2013 unde reiese si sentinta de divort eu plecata in afara si el la fel
Am ramas insarcinata inainte ca decizia sa fie pronuntata si in iunie 2018 am nascut in germania
Acolo tatal biologic al copilului a facu toate demersurile pentru a recunoaste copilul si a fi trecut in certificatul de nastere unde a fost si aprobat doar ca venind in romania pemtru a transcrie certificatul legea romana ma obliga sa pun pe fostul sot ca tata
Ce as putea face ca sa nu se intample lucrul asta nu e vina mea ca divortul a durat mult si ca a fost amanat pana sa dat decizia finala
Răspunde
 09-08-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Conform legii romane, copilul conceput in timpul casatoriei are ca tata prezumat pe sotul mamei.
Casatoria se considera desfacuta in momentul ramanerii definitive a hotararii de divort.
Practic, singura solutie, in acceptul legii romane, este o actiune in instanta avand ca obiect tagada paternitatii si recunoasterea minorului de catre tatal biologic al acestuia.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-08-2018
Vizitator
Va multumesc
Dar cat ar dura aceasta procedura
Răspunde
 09-08-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Solutionarea unui dosar avand ca obiect "tagada paternitate" variaza intre 5-8 luni, pentru etapa fondului.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-08-2018

buna seara ,ma numesc Dor Ilie,sunt solist vocal si compozitor, acum o zi o persoana ma jignit foarte tare pe reteaua de socializare fb ,am fost compus un text pt solista ,textul era asa; Joaca ma badita bine,
si ma strange langa tine .restu a fost blurat pt ca nu puteam pune totul' nu e voie..si acesata persoana a inceput sa ma jigneasca fara sa i fac nimica.ce masuri s-ar putea lua?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.