Forum avocaţi > Civil

Reclamatie caini

08-08-2018

Buna seara. Am o problema cu un vecin care locuieste in acceiasi curte cu mine. El e proprietar eu chirias la primarie, casa mea fiind nationalizata. Locuiesc in Iasi. Zilele trecute a venit cineva de la primarie zicandu-mi ca in mai putin de o saptamana trebuie sa imi mut caini din curte din cauza deranjului ca latra si fac galagie spunandu-mi ca sunt reclamatii mai multe. Eu nu cred asa ceva. Osingura reclamatie cred ca este numai din partea vecinului care are dusmanie pe mine ca vrea el sa fie singur in curte si ne face tot felul de motive ca sa plecam de acolo. Timp de 10 ani avem caini in acea curte sui nu sa plans nimeni niciodata de deranj si asa deodata sa gasit el sa faca reclamatie. Sustin ca am un caine cipat cu analize si vaccinuri la zi si doi care nu sunt cipati dar au analize si vaccinuri la zi .Doamnele de la primarie mi-au zis ca daca nu iau cainiu de acolo ii duc ei la padoc , ori eu nu sunt de acord cu asa ceva. eu cred ca e un abuz. Ce pot eu sa fac sa nu imi pierd caini si sa nu ii mut de acolo din cauza vecinului ? Ei sunt linistiti latra numai la persoanele straine care intra in curte si nu latra fara motiv. Sustin ca vecinul are si el 1 caine care il tine in casa si cand ii da drumul afara il aduce aproape de al meu care e legat si pus intr-un padoc impreuna cu ceilalti si il fac sa latre. Din cauza asta se face galagie ca el ii lasa pe afara nesupravegheati si latra cateii mei. Va multumesc anticipat pentru sfat. O seara buna .
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.