| Buna seara !Acum 10 ani am divorțat de fostul sot din cauza părinților mei care tot timpul se bagau intre noi,dar si a fostului sot care zicea ca nu este pregătit să devină tata.Atunci fiind însărcinată in 4 luni si in plin divort,a trebuit sa ma mut cu părinții mei.Cu timpul,baiatul crescând si începând sa inteleaga altfel lucrurile,a început sa fie influentat impotriva mea de catre parintii mei,ei deja avand o influenta proasta asupra lui,invatandu.l sa vorbeasca urat .Acum sunt recasatorita de 3 ani si ceva si am un baietel cu actualul sot.Mentionez ca am stat in acest timp la părinții mei si au fost toate bune si frumoase atata timp cat le am bagat bani in casa si sotul le a renovat toata casa.Cand am ramas însărcinată au inceput sa ii spuna baiatului ca nu o sa il mai iubesc si ca o sa il dau la o parte si multe alte lucruri care sa il faca sa fie impotriva mea.De cate ori am vrut sa plecam ne au amenintat cu Protecția copilului si ca o sa ne fie luati copiii.Pana la urma sotul a plecat sa lucreze in alta tara si lucrurile s au mai potolit.In luna iulie s a intors in concediu si noi trebuia sa plecam cu el din tara.Parintii mei au aflat ca vrem sa plecam si cu cateva zile inainte sa o facem,ne au chemat Protecția copilului,spunandu.le ca vrem sa plecam din tara si sa luam copilul,spun copilul pt ca ei il considera nepotul lor doar pe cel mare,cel mic din casatoria actuala pt ei nu exista.Si le au mai spus ca il cert si il fac prost,astea fiind pt ei ceva de neacceptat...ce mama isi face copilul prost si il cearta?!.M am trezit cu cei de la Protecția copilului,am vorbit cu ei si mi.au spus sa merg la ei la sediu luni, ei venind vineri(pe 27 iulie).Am acceptat si dupa ce au plecat am vrut sa plecam in parc,iar in acest timp parintii mei impreuna cu fratele meu au inceput sa imi bata sotul ca pe un "sac de cartofi",spargandu.i capul cu un bolovan si rupandu.i nasul.Am chemat politia si ei i.au chemat inapoi pe cei de la Protecția copilului.M.au pus sa semnez ca sunt de acord ca las copilul intrun centru de plasament pana luni cand pot sa il i.au si sa plecam cu el sa ne vedem de viata in continuare,nu am vrut sa semnez dar au inceput sa imi spuna ca o sa ma decada din drepturile parintesti si pana la urma am semnat.In acest timp parintii mei m.au tot amenintat ca o sa raman fara copil si ca nu o sa îl mai vad niciodata.Am reusit pana la urma sa iau băiatul din centru cu conditia ca timp de 6 luni sau mai mult nu se stie,sa fiu de acord ca parintii mei sa il vada pe baiat de 2 ori pe saptamana si sa vorbeasca zilnic la telefon.Mi sa tot spus de la centru ca daca nu ma inteleg cu parintii ca o sa imi ia ambii copii.Cum se poate întâmpla acest lucru??Au facut ancheta si au intrebat vecinii,invatatorul si la primarie si au vazut ca sunt o mama responsabila si ca am grija de copiii. De ce sunt amenintata tot timpul ca o sa raman fara copiii daca nu sunt de acord cu parintii mei,adica daca ei spun ceva eu trebuie sa execut fara discutii.Este posibil asa ceva?Chiar nu am nici un cuvant de spus?Cei de la centru au vazut ce fel de oameni sunt si cu toate astea tot sunt de partea lor.Eu nu mai am nici voie sa ies din tara cu copiii,chiar am ajuns mai rau ca un puscarias,parca as fi arestata la domiciliu.Mentionez ca nu imi bat copilul,nu ii fac rau,nu il tin nemancat,din contra nu i.a lipsit niciodata nimic,a avut totul si toate astea i s.au urcat la cap.Peste cateva saptamani sotul o sa plece din tara iar, iar eu v.a trebui sa raman singura cu parintii pe cap,cu toate ca acum nu mai locuim impreuna dar o sa trebuiasca sa stau cu telefonul in mana si cand vor ei sa sune sa vada copilul eu trebuie sa execut.Chiar au niște bunici drepturi mai multe ca o mama,chiar trebuie sa trec prin toate astea doar pt ca am vrut sa le ofer o viata mai buna copiilor mei departe de tara asta?Timp de 6 luni eu o sa fiu supravegheată si o sa tot am controale acasa.As vrea sa stiu ce pot sa fac,de ce nu am voie sa plec din tara?Noi gasisem casa unde sa stam si scoala pentru copil.Va multumesc! |
|