Forum avocaţi > Civil

Dosar ANRP Legea 10 - Cale de rezolvare administrativa sau judiciara?

24-08-2018
Vizitator
Buna ziua,
Am un dosar depus la A.N.R.P., despre care mi s-a confirmat de catre institutia amintita, ca este complet si ca, prin urmare, nu mai este necesar sa aduc nici un alt act.
Anul trecut insa, cei de la A.N.R.P. au descoperit ca Dispozitia primarului este emisa gresit si prin urmare au trimis dispozitia inapoi la primaria municipiului Bucuresti pentru rectificare. Primaria Bucuresti a emis o noua dispozitie corecta si a trimis-o catre Prefectura Bucuresti pentru emiterea Avizului de Legalitate. Mentionez ca in acest dosar am o hotarare definitiva si irevocabila ce dateaza din 2008 si prin care primaria este obligata la acordarea de masuri reparatorii prin echivalent.

Inteleg ca mai am timp pana pe 20.noiembrie.2018 pentru a ii actiona in instanta. Ulterior implinirii acestui termen, singura posibilitate de rezolvare a dosarului meu, ramane calea administrativa.
Cateva intrebari:
=> tinand cont de stadiul dosarului meu, complet la ANRP, ar trebui totusi/ar fi preferabil sa ii actionez in instanta?
=> pot cere in instanta o actualizare a sumei, tinand cont ca mie imi este evaluat terenul conform catalogului notarial din 2013?
=> se poate aproxima macar un termen pentru rezolvarea acestui dosar in justitie?

Multumesc,
Cu stima,
Marius Costache
Răspunde
 10-10-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
DA la toate cu conditia sa fiti in termenul de inaintare a actiunii.
Desemenea puteti cere dobanda si penalitatile legale calculate de la data la care trebuia sa va acorde despagubirea pana la data efectiva a platii (exista o hotarate a C.E)

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1107

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.