Forum avocaţi > Civil

Va rog mult un sfat-plecare cu copilul din tara fara acordul tatalui

25-08-2018
Vizitator
Am un baietel de 11 ani si de la 1 luna tatal natural nu l-a mai cautat. A platit pensie alimentara pana copilul a implinit 3 ani (100lei pe luna), cand a aflat ca m-am recasatorit. De atunci nici un semn. Doresc sa plec cu familia in strainatate. Pot iesi cu baietelul din tara fara sa fie el implicat? Are vreun drept? El e plecat, nu se stie nimic de el. Stiu doar ca are la randul lui alta familie. Pot rezolva cumva fara sa implic copilul, tribunal, umblatura? Daca se poate si cu bani, doar sa il evit. Am fost casatoriti doar 11 luni de calvar si chin, era foarte violent. De aceea nu as vrea sa rascolesc un trecut dureros. Eu sunt in Sibiu, divortul pronuntat in Jud Botosani unde am locuit. Va rog mult sfatuiti-ma ce sa fac. Multumesc mult
Răspunde
 25-08-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Nu puteti face pasaport copilului si nici părăsi țara fara acordul - exprimat printr o procura notariala - al tatălui decat dc aveti custodie exclusiva. In ce an ati divorțat si ce anume scrie in sentința?

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-08-2018
Vizitator
In sentinta mi se acorda minorul spre crestere si educare. Tatalui nu i s-a acordat nimic, nici macar drept de vizita. Doar obligat sa plateasca 100 lei pe luna pensie alimentara. De la varsta de 3 ani nu a mai platit nimic. A plecat din tara. Am divortat in 2018 dupa o casnicie groaznica de 11 luni.
Răspunde
 25-08-2018
Vizitator
Scuze am divortat in 2008
Răspunde
 25-08-2018
Vizitator
Si este specificat clar in sentinta de divort ca era foarte violent si nu a avut grija de noi. Dupa atatia ani ce drept ar mai avea sa ia vreo hotarare din moment ce nu l-a interesat copilul deloc? Nu e drept! Nu l-as putea decadea din drepturi? Sunt foarte suparata ca se ajunge ca un om fara suflet sa hotarasca daca copilul sa plece la mai bine sau nu.
Răspunde
 25-08-2018

Bucuresti
0723639378
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Ce l mai sigur e ca aveti custodie exclusivă caci v ati judecat pe vechiul cod al familiei.

Încercați să mergeți cu sentința la un avocat sa fiti sigura ca e asa. In situatia asta puteti părăsi împreună cu minorul tara, fara vreun consimțământ din partea tatălui.

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-08-2018

Bucuresti
0723639378
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Ce l mai sigur e ca aveti custodie exclusivă caci v ati judecat pe vechiul cod al familiei.

Încercați să mergeți cu sentința la un avocat sa fiti sigura ca e asa. In situatia asta puteti părăsi împreună cu minorul tara, fara vreun consimțământ din partea tatălui.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-08-2018
Vizitator
Multumesc mult
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.