Forum avocaţi > Civil

Fostul soț vrea sa revina in casa după 9 ani de divort

25-08-2018
Vizitator
Buna ziua. Sunt divortata de 9 ani avem o casa împreună. La despărțire am rămas în casă cu cei 2 copii si cu toate datoriile care nu au fost puține. În toți acești ani am renovat singura toată casa cu acoperis , izolație, nunta la copii , impozite și tot ce era necesar. În tot acest timp fostul soț nu a participat cu nimic , nici macar la creșterea copiilor( pensie alimentara), el locuind în apartamentul ramas gratiilor după moartea mamei lor. Specific ca el a avut de 2 ori deschis atelier de reparat tv si electrocasnice la care nu a putut să si plateasca datoriile si a fost închis rămânând cu multe datorii la stat si la curent. Acum fostul soț vrea sa se întoarcă acasă sa isi deschida un nou atelier. Casa fiind renovată fără nici o datorie la stat sau utilități. Ce pot face sa împiedice acest lucru? Casa fiind cu contract de vanzare cumpărare pe numele amândurora. Mai menționez că casa a fost de stat , am locuit de copila in ea , apoi după ce ma m căsătorit am cumparat o in rate de la stat pe numele nostru, asa ă devenit casa " noastra". Mi a cerut parte din casa si daca nu am avut posibilitatea să ii plătesc acum vine cu pretentii.. Eu nu locuiesc în casă momentan, sunt plecată în străinătate. Si el vrea sa meargă sa se mute. Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. Am muncit foarte mult singura. Si stiu ca no sa si plateasca contribuțiile daca o sa reușească să își deschidă acolo atelier.
Răspunde
 25-08-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Fără acordul dvs nu poate intra in imobil.

Cel mai bine este sa faceti partajul voluntar sau in instanta si sa ii dati contravaloarea partii sale din imobil.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-08-2018

Nu poate intra in imobil fără acordul meu? Chiar dacă casa e trecuta si pe numele lui? Va multumesc foarte frumos ptr răspuns.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.