Forum avocaţi > Civil

Executare silita

27-08-2018
Vizitator
buna am luat un credit in 2007 si nu am mai reusit sal achit ,in momentul de fata lucrez la negru ,daca ma angajez cu acte cat poate dsa imi opreasca banca? va multumesc pentru intelegere astep un raspuns
Răspunde
 27-08-2018

Cluj-Napoca
0743496349
avocat_carmenmatei@yahoo.com
Buna seara!
A fost declarata scadenta anticipata? S-a inceput executarea Dvs. in mod silit? Daca a fost declarata scadenta anticipata, banca va poate executa silit pentru intregul credit la care sa se adauge penalizari, cheltuieli de executare silita. Incercati sa lansati o propunere bancii cu privire la cat urmeaza sa achitati pana sa ajungeti la zi (daca nu este prea tarziu). Daca aveti nevoie de ajutor, nu ezitati a-l solicita.
O seara frumoasa!

Avocat Carmen MATEI
telefon: 0743496349*
e-mail: avocat_carmenmatei@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-08-2018
Vizitator
multumesc pentru raspuns ,dar as dori sa mai stiu cat la suta din salariu,sau imi poate opri tot salariul?
Răspunde
 27-08-2018
Vizitator
si da a fost declarata data scadenta ,si cred ca este prea tarziu sa mai dialoghez cu banca
Răspunde
 27-08-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
În momentul în care veți primi somația de la executorul judecătoresc aveți posibilitatea să contestați executarea, invocând, în funcție de circumstanțe, prescrierea datoriei.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-08-2018

ȘEFILOR ASOCIAȚIEI MELE DE PROPRIETARI LI S-A DAT ÎNCUVIINȚAREA LA EXECUTAREA SILITĂ A RESTANȚEI MELE „URIAȘE” DE ... 46 DE LEI ȘI A PENALIZĂRII DE ... 846 DE LEI, PE DATA DE 07.05.2018, DAR DE ATUNCI N-AM PRIMIT ABSOLUT NICIUN DOCUMENT, PE NICIO CALE !
Să fi renunțat Executorul Judecătoresc, văzând penibilitatea sentinței, în care penalizarea e de 19 ori mai mare, iar suma restantă de 46 de lei e și ea ilegal calculată, cu probe ?!
Răspunde
 31-08-2018
Vizitator
Bună seara. Va rog sa ma ajutați! Am o proprire pe conturi, unul în lei pe care nu primesc nici un ban și unul în euro în care primesc salariul și diurna pe care o am pe zii fiind șofer pe camion. Va rog sa îmi spuneți dacă executorul are dreptul sa îmi tina blocat contul fără sa îl deblocheze? Va mulțumesc mult. Aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră
Răspunde
 01-09-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Remy a scris pe 28-08-2018:
ȘEFILOR ASOCIAȚIEI MELE DE PROPRIETARI LI S-A DAT ÎNCUVIINȚAREA LA EXECUTAREA SILITĂ A RESTANȚEI MELE „URIAȘE” DE ... 46 DE LEI ȘI A PENALIZĂRII DE ... 846 DE LEI, PE DATA DE 07.05.2018, DAR DE ATUNCI N-AM PRIMIT ABSOLUT NICIUN DOCUMENT, PE NICIO CALE !
Să fi renunțat Executorul Judecătoresc, văzând penibilitatea sentinței, în care penalizarea e de 19 ori mai mare, iar suma restantă de 46 de lei e și ea ilegal calculată, cu probe ?!

Poate executorul vă pune poprire pe conturi, în acest caz nu este obligatoriu să fiți anunțat.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-09-2018

Adisan a scris pe 01-09-2018:
Poate executorul vă pune poprire pe conturi, în acest caz nu este obligatoriu să fiți anunțat.
REPET: Încuviințarea Silită a fost pe data de 07.05.2018, dar de atunci n-am primit absolut niciun document sau citație, și oricum, acele acte s-au făcut prin încălcări de proceduri serioase.
Una din probleme este omiterea trecerii adresei sediului social al Asociației de Proprietari, care e creditorul (Executorul Judecătoresc a trecut ca sediu al creditorului, sediul avocatului Asociației, de parcă acela ar fi partea interesată de a recupera banii).
Mai sunt și multe alte încălcări de proceduri, dintre care amintesc pe cea mai importantă - NU ESTE CERTĂ SUMA RESTANTĂ DE 46 DE LEI, PLUS PENALIZAREA DE ... 846 DE LEI, DEOARECE S-A REFUZAT RE-CALCULAREA FACTURILOR LA CĂLDURA DE LA CET, CARE AU ÎNCĂLCAT MINIM 30 DE ARTICOLE DE LEGI CARE SPUNEAU CĂ ACELE FACTURI TREBUIAU SĂ FIE ÎMPĂRȚITE TUTUROR PROPRIETARILOR, CU O COTĂ-PARTE INDIVIZĂ, CHIAR DACĂ ERAU DEBRANȘAȚI.
Răspunde
 03-09-2018
Vizitator
am fost amenintata cu "executarea" ptr neplata unei datorii la banca. S-a anulat (intrerupt) executarea intrucat toate notificarile de la banca s-au reintors la expeditor, eu nesemnand si neluand la cunostinta (intrucat nu locuiesc in imobilul respectiv). Pot vinde imobilul respectiv in situatia data, ca din banii obtinuti sa platesc datoria l abanca?
Răspunde
 03-09-2018

Cluj-Napoca
0743496349
Buna ziua!
Pentru a putea vinde imobilul aveti nevoie de acordul bancii in prealabil. Daca obtineti acest acord, puteti sa stingeti astfel datoria.
O dupa-masa minunata!
Cu stima,

Avocat Carmen MATEI
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-09-2018

Cluj-Napoca
0743496349
Visan Cristian a scris pe 27-08-2018:
multumesc pentru raspuns ,dar as dori sa mai stiu cat la suta din salariu,sau imi poate opri tot salariul?

Buna ziua!
Daca ati precizat ca lucrati la negru, nu are cum sa va retina banca din salariu, intrucat salariul Dvs. nu este cunoscut, asemenea cum nu este cunoscut nici locul Dvs. de munca.
Nu cred ca banca nu ar sta sa dialogheze cu Dvs., interesul acesteia este de obtine datoria de la Dvs. si nu de a va scoate la vanzare imobilul. Tocmai din acest considerent am apreciat ca este necesar sa lansati o propunere de plata esalonata a debitului, iar banca in functie de cele specificate sa fie de acord sau sa modifice parte din cele stipulate de Dvs. si astfel sa ajungeti in final la un numitor comun. Daca intampinati dificultati in redactarea unei astfel de notificari, acord de plata esalonata, ne puteti solicita ajutorul.
O dupa-masa minunata!
Cu stima,

Avocat Carmen MATEI
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.