Buna ziua,îndrăznesc si eu ,cu bunăvoința dvs cu o problemă: am deschis un proces de succesiune,unul din capetele de cerere este ieșirea din indiviziune,unde in mod neintenționat am făcut o greșeală solicitând "ca variantele de lotizare să se stabilească in funcție de posesia actuală a terenurilor sub rezerva compensării in bani a inegalității loturilor". Din bunurile supuse împărțelii fac parte patru terenuri arabile,toate fiind lucrate de fiecare moștenitor in parte(la mica înțelegere de acum vreo 25de ani fiecare cu tarlaua lui) In urma unei analize mai atente a TP am constatat ca arabilul pe care tatăl meu(decedat fiind,eu singurul moștenitor al lui) il lucra este intravilan(sigurul intravilan arabil) diferență la preț dintre arabilul extravilan si cel intravilan este de mai bine de 10 euro metrul patrat,ceea ce ma sperie extraordinar de tare deoarece această diferență atrage după sine compensări FOARTE MARI (pe care sub nici o formă nu mi le permit) din partea mea pentru ceilalți moștenitori.Conform antampinarilor depuse de ei sunt total de acord cu cererea de fond introdusă de mine.timpul acordat pentru a raspunde la întâmpinări s-a scurs,eu nu am răspuns,s-a fixat primul termen ,am greșit in mod evident,întrebarea mea este mai pot schimba ceva?ideal ar fi sa se împartă fiecare lot de arabil in mod egal moștenitorilor pentru a nu exista aceste compensații bănești Mai pot schimba ceva in acest sens?mulțumesc pentru atenția acordată |
|