Forum avocaţi > Civil

APARTAMENT CUMPARAT CU FACTURI RESTANTE

18-09-2018
Vizitator
Buna ziua,
proprietarii imobilului in care locuiesc, au vand pe rand cate un apartament. ultimul apartament avand contractul de apa pt imobil, comun pt toti locatarii si contractul de curent electric de pe scara impreuna cu curentul electric din ultimul apartament vandut (
factura comuna).
noii proprietari sustin ca nu au stiut de aceste facturi restante, ne acuza ca am platit pe incredere pana acum vechilor proprietari si nu participa, noi platind acum din nou facturile din urma
intrebarea este: se poate cumpara un apartament cu facturi restante fara ca noul proprietar sa stie situatia? nu este un document primit de catre notariat inainte de semnarea contractului prin care se garanteaza ca platile catre stat si utilitati sunt la zi?
Răspunde
 18-09-2018
Vizitator
Bună am și eu o intrebare, am fost sa i fac fetiței certificatul peste termenul de 30 de zile iar acolo am aflat ca trebuie sa astept 90 de zile pana la eliberarea lui. Intrebarea mea este daca ar exista o solutie sa l scot mai devreme sau daca ati trecut prin aceiasi situație, în cat timp ati eliberat certificatul copilului? Vreau sa găsesc o cale sa l scot mai devreme pentru a pleca din țară cu copilul ...
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.