Forum avocaţi > Civil

Viza Sua

08-10-2018

Am obținut viza SUA anul acesta. Am hotarat sa vizitez aceasta tara pentru o luna. In perioada petrecuta in SUA m am căsătorit cu un cetățean american.
Nu am intrat in posesia certificatului de căsătorie (care se emite in 30 de zile) deoarce m am reîntors in Romania, deci căsătoria nu este “recunoscuta” momentan si la noi. Nu am aplicat pentru obținere de green card deoarece nu ma intereseaza acest aspect momentan. Lucrez in romania, am locuința, restul familiei e aici, nu intenționez sa devin cetățean american.
Soțul meu urmeaza sa ma viziteze in cateva luni.
Anul viitor intenționez sa l vizitez din nou si eu.
Sunt nevoita sa mi schimb viza sau pot beneficia in continuare de viza de turist?
Va Multumesc.
Răspunde
 08-10-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Puteti merge pe viza de turist dar, vă dă posibilitatea sa stati doar 30 de zile. Avand in vedere că nu exista o graba sugestia mea este ca in intervalul acesta de an să vă faceții green card sau sa faceti recunoasterea casătoriei si in Romania.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-10-2018

Multumesc frumos pentru raspuns.
Ce pași trebuie urmați pentru recunoașterea căsătoriei in Romania sau pentru obținere green card?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1107

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.