Forum avocaţi > Civil

Partaj judiciar

09-10-2018
Vizitator
Buna ziua,
Am urmatoare problema: Tatal meu a primit prin posta o citatie de a se prezenta la un proces de partaj civil in calitate de parat. Noi nu cunoastem persoana care a deschis dosarul si nici nu suntem rude. Tatal a mai primit instiintari de a se prezenta la judecatorie dar nu a fost intrucat este batran, nu aude si este si departe. Procesul se desfasoara la Mizil iar noi suntem din Ramnicu Sarat.
Singura legatura pe care o avem cu persoana care a facut reclamatia este o matusa de a tatalui meu care a murit in 2012, nu a avut mostenitori. Reclamanta este o nepoata de sotului matusei, sot care a murit inanite sa moara matusa. Matusa inanite sa moara a lasat prin testament apartamentul in care traia unor cunoscuti, restul lucrurilor urmand sa fie impartite mostinitorilor.
Imi puteti spune ce ar trb sa fac eu impreuna cu tatal meu in situatia descrisa mai sus. Mentionez ca nu avem banii de avocatii si judecata....nici macar nu cunoastem valoarea bunurilor.
Astept un raspuns. Seara frumoasa!
Răspunde
 09-10-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Ar fi indicat sa va prezentati la termenul stabilit pentru a lua la cunostiinta despre dosar. In situatia in care tatal dvs. nu se poate prezenta, va poate mandata pe dvs. sa il reprezentati in fata instantei, iar daca doriti aparare de specialitate si nu aveti posibilitatea legala de a va angaja un avocat, formulati o cerere la Serviciul de asistenta juridica al Baroului pe a carui raza teritoriala se desfasoara judecata, pentru a va desemna un aparator din oficiu.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-10-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
In mod normal instanta ar fi trebuit sa va comunice un exemplar de pe actiunea civila introdusa de acea persoana. Puteti sa faceti o adresa scrisa la Judecatoria care va citat si sa cereti sa vi se comunice o copie de pe actiune.
In paralel puteti sa va adresati cu o cerere o cerere la Serviciul de asistenta juridica al Baroului pe a carui raza teritoriala se desfasoara judecata, pentru a va desemna un aparator din oficiu.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-10-2018
Vizitator
Daca nu prezentam ce se intampla?
Multumesc pentru raspuns:)
Zi frumoasa!
Răspunde
 10-10-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Care este obiectul cererii de chemare in judecată ? Pentru ce este chemat tatăl Dvs in judecată, doar pentru partaj sau este vorba și despre o succesiune ?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-10-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Pana nu stiti pentru ce sunteti chemat nu stiti ce se va intampla. Cert este ca in toate dosarele unde o parte nu isi face apararile, probele, etc, partea adversa castiga, inclusiv pentru "lipsa de interes a partii adverse". In speta aveti oate sansele sa pierdeti pentru orice ati fi chemat in judecata, inclusiv la cheltuieli de judecata sa fiti obligat. Asa ca incercati sa faceti un efort macar sa faceti o adresa la judecatoria unde ati fost citat unde sa mentionati nr de dosar si sa solicitati copie de pe actiune !

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-10-2018
Vizitator
Sincer, nu detin mai multe informatii. Succesiunea dupa moartea matusei tatalui nu s-a facut.... Ce s-a intamlat cand a murit sotul ei, acum aprox 10 ani , nu stiu.
Nr. Dosarului este 1904/259/2017 urmatoare sedinta este in data 6 noimbrie pentru a se prezenta mostenitori....tatal meu apare ca parat.
Zi frumoasa!
Răspunde
 10-10-2018
Vizitator
Pentru a face cerere pentru a obtine informatiile din dosar si pentru un aparator din oficiu trb sa ne ducem personal acolo? Eu sunt in Bucuresti iar tata in Ramnicu Sarat.
Zi frumoasa!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1107

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.