Sunt cazuri specifice astea cu insertia. Am vazut casuri cum spuneti dvs si cazuri cum v-am relatat. Ideea este ca functionarii publici (cei angajati la stat) trebuie sa se duca la fostul loc de munca, demisia nefiind o modalitate modalitate pierzand acest drept. Nu stiu de ce, in conditiile in care sunt drepturi si obligatii care se nasc in legatura cu minorul. Pe de alta parte daca ati fi obligata sa va reintoarceti la vechiul loc de munca mie personal mi se pare ca este o ingradire si incalcare a re omului Articolul 23 "Orice persoana are dreptul la munca, la libera alegere a muncii sale, la conditii echitabile si satisfacatoare de munca, precum si la ocrotirea impotriva somajului. " Incercati sa vorbiti la serviciul personal al societatii unde lucrati in prezent si ila serviciul contabilitate, si puteti sa vedeti ce au in vedere acestia. Pe de alta parte Casa de asigurari de care apartineti este competenta sa va dea un bun sfat, ei sunt din ce stil eu, cei care avanseaza banii pentru insertie. |
Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) |
|
|