Forum avocaţi > Divort

CE NUME VA PURTA COPILUL

23-07-2026
Vizitator
Buna ziua ! Asi dori si eu un sfat in legatura cu copilul meu. Am un fiu de 32 de ani care aste plecat in Anglia , a fost casatorit si a divortat de sotie in febroarie 2026. Ei au fost despartiti de mai mult de 2 ani.Intre timp fosta sotie si-a gasit pe altcineva cu care a facut un copil (acum recent).Fosta , insista sa vina din Anglia sa declare ca nu este copilul lui , ca sa poata sa scoata certificatul copilului. Nu stiu de fapt ce cer , ca se incurca in ce-a ce cer(ba ca s-al recunoasca ca este al lui si dupa sa faca test de paternitate si sa-l treaca pe numele concubinului....ba ca sa nu-l recunoasca...).Va rog frumos,spuneti-mi ce avem de facut pentru ca nu are cum sa recunoasca un copil care nu este al lui.Va multumesc pentru intelegere !
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.