Forum avocaţi > Civil

Act v-c

27-08-2026

Buna ziua. Am cumpărat un teren într-o zonă în care prețul minim este 100 de lei mp intravilan curți construcții conform expertiza grila notariale 2026, eu am cumpărat teren intravilan de folosință arabil adică 60 de lei mp care este cu 40 la sută mai ieftin . În zona se vinde cu 300 - 400 lei mp. Din calcule reiese că am cumpărat ca am cumpărat cu 122 de lei mp intravilan arabil. Întrebarea este dacă se poate anula contractul de vanzare cumparare din cauza prețului prea mic. Va multumesc
Răspunde
 29-08-2026

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Prețul este mult mai mic dar dacă aveați o relație apropiată cu vânzătorul se poate considera că relația apropiată a influențat prețul. Dați mai multe detalii despre vânzare.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-08-2026

Am plătit acum 2 luna pentru un teren de 500 mp intravilan arabil plus 40 mp teren alee de acces 60000 lei în acte. Din ce-i 500 mai pierdut aproximativ 31 mp pentru ca în certificatul de urbanism imi da retragere gard. Neliniștea mea este dacă ma apuc să construiesc sau să să-l vand, pe viitor poate să se anuleze în instanță din cauza prețului mai mic decât se vând în zona cu toate că este peste grila notariale 2026 care este la 100 de lei Mp Curti în construcții și 60 de lei arabil.plata s-a făcut prin transfer bancar. Nu am nici o relație apropiată cu vânzătorul
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1110

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 370

Ultimul răspuns

Avocat Myra Cimpean

3

Telefon: 0723537992

Locație: Bucuresti

Puncte: 41

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.