|
15-10-2018 |
 | Sergiu Vizitator |
| Pe data de 23 septembrie 5 indivizi au patruns in curtea casei mele...mau batut provocandumi forte multe contuzii si 4 coaste am certificat medicolegal cu 25 zile,politia din comuna cam bate pasul pe loc..ce as putea face .va rog daca puteti sami raspundeti pri email ..multumesc | |
|
|
|
16-10-2018 |
| Buna ziua. Spuneti ca este intr-o comuna. Faceti 2 (doua) adrese: - una la politie unde sa cereti sa vi se comunice stadiul dosarului si sa urgenteze dosarul - a doua la Parchetul de pe langa judecatoria de unde apartineti si unde s-a savarsit fapta prin care solicitati sa vi se comunice stadiul dosarului. | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
16-10-2018 |
| Este suficient să faceți o cerere privind stadiul cercetărilor la Parchetul care soluționează cauza. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
16-10-2018 |
 | Sergiu Vizitator |
| Multumesc pentru raspuns..problema e ca politia nu a trimis inca dosarul pe motiv ca mai lipseste o declaratie a unuia dintre indivizi care a nu e de gasit..Pot costrange intrun anumit fel politia sa trimita dosarul la parchet? | |
|
|
|
16-10-2018 |
 | Sergiu Vizitator |
| |
|
|
16-10-2018 |
| In maxim o saptamana Politia trebuia sa trimita dosarul la Parchet pt inregistrarea numarului unic. Daca faceti cerere la Parchet pentru a comunica stadiul dosarului, atunci se afla de dosar si Parchetul cere dosarul, dandu-i nr unic. nu are relevanta cate declaratii sau probe trebuie sa faca politia. Pur si simplu trebuia sa inregistreze lucrarea la Parchet, acesta dandu-i nr. unic. | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
17-10-2018 |
| Faceți o cerere la Parchet prin care sa solicitați sa vi se comunice care este numărul unic de dosar in urma aplângerii formulate la Sectia de Poliție. Eventual, daca aveți, depuneți copia înregistrată a plângerii sau detalii despre plangere (data depunerii, Sectia de poliție etc). | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
17-10-2018 |
 | Sergiu Vizitator |
| Am fost azi la politie si mi sa spus sa am rabare ca sunt 300 de dosare si ca ma suna ei.,,alte detalii despre dosar nu am...Sa inteleg ca ma pot adresa direct la parchet fara ca ei sa fi trimis dosarul??Multumesc | |
|
|
|
17-10-2018 |
| Da, mergeti la Parchet. In dosarele penale trebuie sa insistați pentru soluționare. Activitatea polițistului judiciar este supravegheata de către procuror. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
18-10-2018 |
 | Sergiu Vizitator |
| Buna ziua .Ar fi mai bine sa contactez un avocat sau sa astept sa vad ce spune procurorul?Multumesc | |
|
|
|
18-10-2018 |
| Întotdeauna în cauzele de natură penală e de preferat să angajați un avocat. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
18-10-2018 |
 | Sergiu Vizitator |
| Cam cat costa serviciile unui avocat daca se poate sami raspundeti? | |
|
|
|
20-10-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Onorariile difera in functie de experienta profesionala si de dificultatea spetei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-10-2018 |
 | Sergiu Vizitator |
| |
|
|
13-11-2018 |
 | Sergiu Vizitator |
| Am fost la parchet si am depus o cerere la parchet pentru a afla stadiul dosarului..dosar din cate mi-au spus cei de la parchet ca este tot la politie...ce as mai putea face..trebuiesa astept? Multumesc | |
|
|
|
13-11-2018 |
 | Sergiu Vizitator |
| Am depus o cerere de urgentare a dosarului | |
|
|
|
13-11-2018 |
| Da. Deocamdata asteptati si vedetii ce va raspunde Parchetul. In 20 de zile ar trebui sa raspundă conform art.338 Cod procedura penala. | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
13-11-2018 |
 | Sergiu Vizitator |
| Trebuie sami raspunda in scris sau trebuie sa ma prezint iar la parchet ? Multumesc | |
|
|
|
13-11-2018 |
| Trebuie sa va raspunda in scris. Acest raspuns va vine pe adresa pe care ati specificat-o in cerere. | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
13-11-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Sergiu a scris pe 13-11-2018: Trebuie sami raspunda in scris sau trebuie sa ma prezint iar la parchet ? Multumesc Raspunsul se comunica prin posta, la adresa pe care ati specificat-o in cerere, iar daca nu ati specificat nicio adresa, se comunica la adresa de domiciliu. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |