Forum avocaţi > Civil

Interdictie de vanzare sau grevare a unui imobil cumparat legal prin notar

17-02-2014
Vizitator
Am cumparat un imobil,cu contract de vanzare -cumparare prin notar, am achitat vanzatorului

90 la suta din pretul cerut de el urmand ca restul de 10 la suta sa se predea la eliberarea

imobilului de catre vanzatori. Vanzatorii nu au mai vrut sa paraseasca imobilul pe motiv ca nu

au unde sa mearga si suma incasata de la noi o aveau datorie.

Am apelat la un Executor si am cerut executarea silita, am facut o Oferta reala de plata si somatie

am depus DIFERENTA de bani ptr casa ,la C.E.C dupa care cu recipisa C.E.C a fost la

executor care le-a inmanat ca si martor al meu , vanzatorilor ,oferta reala de plata impreuna cu

recipisa si le-a luat si o declaratie ca si-au primit si recipisa C.E.C cu banii platiti integral ptr

casa. Eu dupa doisprezece ani descopar prin extrasul de C.F ca ei vanzatorii mai apar pe C.F

cu clauza ;interdictie de vanzare sau grevare. INTREBAREA ESTE .cum este posibil sa nu mi se

ia in cosiderare toate aceste acte care atesta clar ca si-au primit banii integral, si ca daca

imobilul este achitat cu acte doveditoare , de ce trebuie sa se ajunga in instanta.

Logic si normal nu as avea nevoie de o declaratie a vanzatorilor si semnatura lor daca detin

aceste documente dar se pare ca notarul considera ca aceste acte nu au importanta ca

semnatura si declaratia vanzatorului. VA MULTUMESC ANTICIPAT
Răspunde
 19-02-2014

Inscrierile din cartea funciara se radiaza la cererea persoanei care le-a facut sau prin hotararea instantei de
judecata la cererea partii interesate.
A.v Pralea Lucian tel.0744617228 avocat Baroul Bucuresti
Răspunde
 02-03-2014
Vizitator
IN CAZ CA VANZATORII NU SE PREZINTA IN INSTANTA, CU ACESTE DOCUMENTE CARE LE DETIN,

AS AVEA CASTIG DE CAUZA, SI CAT TIMP AR DURA ,MULTUMESC
Răspunde
 02-03-2014
Bucuresti

puteti obtine o hotarire care tine loc de act de vinzare cp, sau un drept de proprietate dobindit prion uzucapiune.
pentru informatii corecte este indicat sa fie studiate actele invocate de dv

Răspunde
 02-03-2014

daca vinzatorii sint usor de gasit in prezent, este mai usor sa perfectati vonzarea-cumprarea cu acestia, eventual in prealabil cerind sa se radieze din cartea funciaraacea mentiune care exista pe numele lor.Motivat de timpul care a trecut de la data acesteti mentiuni.
pentru alte detalii ma puteti contacta la tel.: 0744617228.
Avocat Pralea Lucian
Bucuresti
lucian_pralea@yahoo.ro
Răspunde
 03-03-2014
Vizitator
multumesc mult
Răspunde
 04-03-2014
Vizitator
PROBLEMA ESTE CA FOSTII PROPRIETARI NU VOR ACEST LUCRU,SI ATUNCI TREBUIE SA

GASESC ALTE SOLUTII, DAR NU STIU DE CE ACELASI NOTAR CARE A PUS CLAUZA NU ARE POSIBILITATEA IN BAZA ACTELOR MAI SUS MENTIONATE SA-MI DE-A O NOTIFICARE CATRE CARTEA FUNCIARA

PTR SCHIMBAREA CLAUZEI RESPECTIVE DIN CF,
Răspunde
 04-03-2014
Vizitator
Sony a scris pe 03-03-2014:

GASESC ALTE SOLUTII, DAR NU STIU DE CE ACELASI NOTAR CARE A PUS CLAUZA NU ARE POSIBILITATEA IN BAZA ACTELOR MAI SUS MENTIONATE SA-MI DE-A O NOTIFICARE CATRE CARTEA FUNCIARA

PTR SCHIMBAREA CLAUZEI RESPECTIVE DIN CF, TOATE ACTELE DOVEDESC CA EI SI-AU PRIMIT BANII INTEGRAL PTR IMOBIL,OARE SINGURA POSIBILITATE E PRI INSTANTA DOAR?

MULTUMESC CELOR CARE IMI DAU UN SFAT
Răspunde
 15-03-2014
Vizitator

PTR SCHIMBAREA CLAUZEI RESPECTIVE DIN CF, TOATE ACTELE DOVEDESC CA EI SI-AU PRIMIT BANII INTEGRAL PTR IMOBIL,OARE SINGURA POSIBILITATE E PRIN INSTANTA ?

MULTUMESC CELOR CARE IMI DAU UN SFAT
Răspunde
 19-03-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Legal pt radierea inscrierilor din CF va trebuie fie declaratia AUTENTICA a vanzatorilor, fie o hotarare judecatoreasca prin care sa se dispuna radierea. Asa prevede legea...

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-03-2014
Vizitator
MULTUMESC MULT PTR RASPUNS DOAMNA AVOCAT,TOATE BUNE VA DORESC
Răspunde
 25-03-2014
Vizitator
EXECUTORUL JUDECATORESC ,POATE SA FORMULEZE O CERERE IN NUMELE MEU CATRE CF

SI SA CEARA RADIEREA IPOTECII,IN BAZA ACTELOR URMATOARE?

OFERTA REALA DE PLATA SI SOMATIE,RECIPISA C.E.C ,ADRESA DE RIDICARE A RECIPISEI C.E.C

CARE ESTE RIDICATA SI SEMNATA DE FOSTII PROPRIETARI IN URMA CU 12 ANI.

MULTUMESC
Răspunde
 26-03-2014
Vizitator
Sony a scris pe 25-03-2014:
EXECUTORUL JUDECATORESC ,POATE SA FORMULEZE O CERERE IN NUMELE MEU CATRE CF

SI SA CEARA RADIEREA IPOTECII,IN BAZA ACTELOR URMATOARE?

OFERTA REALA DE PLATA SI SOMATIE,RECIPISA C.E.C ,ADRESA DE RIDICARE A RECIPISEI C.E.C

CARE ESTE RIDICATA SI SEMNATA DE FOSTII PROPRIETARI IN URMA CU 12 ANI.

MULTUMESC
Răspunde
 27-03-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Nu intra in atributiile executorilor sa radieze notari in cartea funciara, ci mai repede in atributiile notarilor.

Dar luati legatura si intrebati ca nu aveti ce pierde.

Atentie insa la ceea ce vi se promite pana vi se iau banii.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-03-2014
Vizitator
multumesc mult ptr promtitudine, va urez toate cele bune
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.