Forum avocaţi > Civil

Chirie

27-10-2018

Buna seara,
In urma cu trei ani m-am mutat cu chirie.La inceput am plătit chiria pentru luna aferentă plus avans.In urma unor probleme financiare am rămas datorii cu o luna de neplata.Ne-am mutat pe la jumătate lunii pentru a mai reduce costurile,gândindu-ne ca vom achita doar jumate din chirie pentru luna im curs.Am căzut de acord sa scădem din avans luna restanta,dar am ajuns la o discuție contradictorie ca trebuie sa plătim toată luna cu toate ca noi am locuit in aparatamentul cu chirie pana pe 19 ale lunii.
Proprietarul considera ca este o lege in care stipulează faptul ca noi trebuie sa achitam toată chiria pentru întreaga luna.Eu nu cred ca exista o asemena lege,ma puteti informa va rog?
Astept un răspuns cat mai rapid daca se poate.

Cu respect.
Răspunde
 28-10-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Ați încheiat un contract de închiriere ?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-10-2018

Nu am încheiat nimic,totul a fost scris pe o foaie.Nu s-a plătit nimic la anaf de către proprietar.Este normal sa platesti ultima luna din chirie întreaga?
Am stat doar 19 zile si ne-am mutat tocmai din motivul de a nu plăti pentru toată luna.
Răspunde
 28-10-2018

Cum iti poti da seama daca s-a făcut plata la anaf?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.